Strandurile si piscinele din Capitala, neincapatoare pentru marea de oameni dornici sa se racoreasca

Ultima actualizare: 16-06-2015 00:21

O zi de vara cu soare generos a fost in Capitala, asa ca strandurile si piscinele s-au dovedit prea mici pentru marea de oameni disperati sa se racoreasca mai repede.

Cu banii pe care i-ar fi dat pe transport si cazare pana la mare si-au asigurat o zi perfecta. Pe la pranz, cand soarele parjolea totul in cale cu greu mai gaseai un sezlong liber una dintre piscinele din Bucuresti. Fetele care se pregatesc pentru mare si-au facut lectiile temeinic.

''N-am mers la mare pentru ca mai avem la serviciu diverse chestii si pentru 2 zile nu se merita. Merge o vacanta asa mai lunga'', spune o alta tanara.

DJ-ul, paharele de sampanie si cocktailurile i-au facut pe toti sa uite ca sunt la sute de kilometri departare de litoral. Iar cand langa tine ai o companie placuta totul e perfect. Pontul ni l-a dat o domnisoara care si-a tatuat pe piept cuvintele, care, spune ea, o reprezinta.

Tanara: ''Passion, pain and pleasure, cuvinte care ma reprezinta. Am ales ceva care sa ma reprezinte. Nu am mers la mare dintr-un singur motiv: ca mai avem treburi pe la serviciu si a trebuit sa ramanem in Bucuresti".

A fost harmalaie si intr-un parc acvatic. Copii si adulti deopotriva au facut coada la tobogane. Chiar daca nu simt adierea brizei si nu-si pot cufunda picioarele in nisip, oamenii incearca senzatiile de la mare in piscina cu valuri. Apa a fost calda, afara au fost 34 de grade Celsius.

Arsita ne urmareste si duminica. In Bucuresti se vor inregistra 34 de grade la umbra.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO