Spectacol in Piata Universitatii din Bucuresti. Acrobati si dansatori au incantat publicul in cadrul Festivalului de Teatru


Ultimul update: Miercuri 12 Iulie 2017 07:24
Data publicarii: Duminica 09 Iulie 2017 18:02
Categorie: Stiri Sociale

In general gri si neingrijit, Bucurestiul isi poate recapata splendoarea daca este pus in lumina potrivita. Sambata noapte, de pilda, Piata Universitatii s-a transformat in scena de spectacol.

Astfel, a reunit acrobati care au facut jonglerii cu foc si dansatori care au aparut in fata publicului in costumatii diafane, ce ii faceau sa para ca plutesc.

Piata Universitatii a fost o uriasa scena de spectacol, care a reunit si acrobati care au facut jonglerii cu foc, si dansatori care au aparut in fata publicului in costumatii diafane, ce ii faceau sa para a plutesc.

Turist: "Este minunat ca vara, cand nu ai nimic deosebit de facut, sa vii aici si sa te bucuri de spectacol. Fiecare oras, la fel si Bucurestiul, ar trebui sa aiba asemenea evenimente la care sa se adune atat turisti, cat si localnici, sa vada cat de frumos este orasul."

Trupa din Italia a oferit si o reprezentatie de teatru la inaltime. Actorii au combinat acrobatiile cu proiectiile in format 2D.

Baiat: "Este unul dintre cele mai bune spectacole pe care le-am vazut. Mi-as dori sa revin aici cu familia mea."

Peste 3.000 de oameni s-au strans sambata seara si in Piata George Enescu, la un concert de jazz sustinut de o cantareata din New York.

Spectacolul i-a incantat si pe cei mari, si pe cei mici.

VIDEO PROTVPLUS.RO