Oprescu,raspuns in rime in scandalul Pasajului Basarab "Sunt primarul bestial care face totul legal"

19-06-2011 13:41


Sorin Oprescu

Sorin Oprescu a declarat ca declaratiile reprezentantilor ISC privind Pasajul Basarab nu fac altceva decat sa sperie populatia si le-a recomandat "sa puna mana pe carte sa cunoasca legea", spunand ca el "este primarul bestial care face totul legal".

 Pasajul Basarab, deschis traficului rutier. E cel mai lat din Europa, dar nu apare pe Google Maps

"S-ar putea sa ma supere rau de tot. Sa ma lase, sa puna mana pe carte, sa cunoasca legea. Le spun ca sunt primarul bestial care face totul legal", a declarat Sorin Oprescu, la centrul de monitorizare a traficului, unde a mers sa vada cum se circula pe Pasajul Basarab.

Oprescu a subliniat ca Pasajul Basarab este foarte sigur.

"Bag mana in foc, este suta la suta bun. Ar trebuie sa fie cineva nebun sa dea drumul la pod si sa nu fie bun, sa aiba ceva la cap", a adaugat Oprescu.

Pasajul Basarab a fost deschis duminica traficului auto, la ora 6.00, cand a fost permisa traversarea, mai multi soferi asteptand la coada pentru a fi printre primii care trec podul.

Reprezentantii Inspectoratului de Stat in Constructii (ISC) au spus ca Pasajul Basarab nu poate fi pus in functiune pentru ca nu s-a facut receptia finala.

Acestia sustin ca Primaria Capitalei nu a comunicat Inspectoratului de Stat in Constructii incheierea lucrarilor la Pasajul Basarab, deschis sambata pentru vizitare, iar de duminica si pentru traficul auto, iar receptia investitiei este conditionata de un raport de evaluare tehnica solicitat de ISC proiectantului structurii de rezistenta a pasajului.

Sursa: Mediafax

Tags: sorin oprescu,

VIDEO PROTVPLUS.RO