Slabe sanse sa ne bronzam de 1 Mai. Vezi prognoza meteo

Dată publicare: 26-04-2011 17:24
Dată actualizare: 01-05-2012 03:28


Slabe sanse sa ne bronzam de 1 Mai. Vezi prognoza ...
Slabe sanse sa ne bronzam de 1 Mai. Vezi prognoza ...

Dupa o sarbatoare a Invierii cu o vreme superba, prognoza arata ca ne asteapta un sfarsit de saptamana ceva mai rece, cu temperaturi care nu vor depasi, in medie, 16 grade la nivelul intregii tari.

Miercuri si joi ne bucuram inca de soare si de temperaturi de pana la 22 de grade Celsius, insa, incepand de vineri, vremea incepe sa se raceasca, apar norii si se inteteste si vantul in mai toata tara.

Si asa va fi si in weekend. Cel putin asa arata primele prognoze pentru noile zile libere. Asadar vesti nu tocmai bune pentru cei care s-au gandit la o portie de soare la malul marii. Pe litoral termometrele nu vor arata mai mult de 15 grade Celsius la amiaza, iar noaptea se vor inregistra maximum 8.

Si mai dezamagiti ar putea fi cei care dau o fuga la munte. De 1 mai se anunta ploi si vant.

Consolari pentru locuitorii din Bucuresti, Galati, Craiova si Sibiu care nu pleaca de acasa. In aceste zone temperaturile in weekend vor fi 20 de grade. Si un cer ceva mai senin.

PROGNOZA PENTRU URMATOARELE ZILE:

La noapte

 

Cerul va fi variabil, cu innorari in regiunile sudice si sud-vestice. Va ploua slab, pe spatii restranse in Oltenia si in sudul Banatului si cu totul izolat in Muntenia. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte. Temperaturile minime se vor incadra intre 4 si 12 grade, usor mai coborate in depresiuni.

Joi

 

Cerul va avea innorari in regiunile din sud-vestul teritoriului si in zona montana, unde pe arii restranse va ploua, mai ales in cursul zilei. In restul teritoriului cerul va fi temporar noros si izolat vor fi averse, cu precadere in Moldova si Muntenia. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte si izolat in celelate regiuni. Temperaturile maxime se vor incadra intre 13 si 23 de grade, usor mai ridicate in nord-vest, iar cele minime intre 2 si 12 grade. Presiunea atmosferica va scadea usor.

Vineri

 

Vremea va fi usor instabila. Cerul va fi temporar noros si, mai ales ziua, vor fi averse si descarcari electrice, local la munte si pe arii restranse in restul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana si in sud-est. Temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse intre 14 si 23 de grade si minime intre 2 si 12 grade. Presiunea atmosferica va creste usor.

Sambata

Vremea se va mentine usor instabila. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si, mai ales dupa-amiaza si seara, vor fi averse si descarcari electrice, local in zona de munte si pe arii restranse in restul tarii. Spre sfarsitul intervalului nebulozitatea se va accentua in regiunile vestice si sud-vestice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate in sudul Banatului si pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 24 de grade, iar cele minime in general intre 4 si 12 grade.

Duminica

Vremea va fi in general instabila. Cerul va fi mai mult noros in vest si nord-vest, unde local va ploua. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare, iar ploile se vor semnala pe spatii mai restanse, mai ales seara si noaptea. Ploile vor avea si caracter de aversa si vor fi insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Banat, Moldova si in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 25 de grade, iar cele minime, intre 4 si 14 grade.

Citeste si:

"Performanta" demna de un instructor auto: a lovit 3 masini si un semafor

Eurostat ne acuza ca am trimis date false despre economie. INS dezminte

Un copil de 4 ani a sunat la 911 pentru ca avea nevoie de ajutor la teme

Tags: meteo, vremea,


VIDEO PROTVPLUS.RO