Si-au vandut tot, iar acum cer ajutor pentru a-si salva copilul. „Imi spune: «Mami, stiu ca am sa fac infarct si am sa mor!»“

Ultima actualizare: 11-10-2016 07:21
Rafael caz social

Mama unui baiat de 9 ani, din Slatina, se vede nevoita, dupa ani de lupta in care familia a vandut tot, sa ceara ajutorul semenilor pentru a-l opera pentru a doua oara pe Rafael, la Timisoara, la o clinica privata.

Au nevoie de aproximativ 20.000 lei, operatia fiind programata pe 20 octombrie, potrivit Adevarul.

Pentru cei care cred ca pot intinde o mana de ajutor familiei Dina, numarul de cont este:

RO 05RZBR 0000 06 0009957353, deschis la Raifeissen Bank pe numele Dina Elena Clarisa.

O suma care la prima vedere nu pare greu de strans poate face diferenta intre viata si moarte pentru un copil de 9 ani, din Slatina, judetul Olt. Baiatul, elev in clasa a II-a, operat pe cord deschis pe cand inca nu implinise jumatate de an, are nevoie de o noua interventie chirurgicala, care nu se poate realiza in sistemul de stat.

Ablatia, procedura pe care medicii de la clinica de cardiologie din Targu-Mures i-au indicat-o initial, iar alti specialisti pe care parintii i-au consultat au confirmat-o, se va realiza la o clinica privata din Timisoara, pentru ca in sistemul de stat nu se opereaza copiii, din lipsa aparaturii, spune mama baiatului, Clarisa Dina, ca i-au transmis specialistii clinicii din Targu-Mures.

Timpul scurt ramas la dispozitie, interventia fiind programata pentru 20 octombrie, i-a facut pe parinti sa se gandeasca in cele din urma sa accepte ajutorul celor din jur, dupa 9 ani in care au vandut tot ce detineau mai de pret si au muncit uneori peste puteri pentru a putea sa-i asigure baiatului tratamentul indicat inca de la prima interventie.

Imi spune: «Mami, stiu ca am sa fac infarct si am sa mor!»“, povesteste mama.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO