Scandal intr-un sat din Gorj. Un barbat se plange ca o vecina i-a facut sotului ei un mormant prea mare

Ultima actualizare: 15-06-2017 00:00

Este scandal in satul Sitoaia din Gorj, unde un localnic s-a plans la mitropolie ca mormantul facut recent langa locul de veci al rudelor sale, a depasit spatiul cuvenit si el nu mai are loc nici sa faca parastase la capataiul celor dragi.

Omul cere daramarea unei portiuni de o jumatate de metru din constructia de beton a vecinei ramase vaduva, dar femeia se opune categoric.

Femeia, ramas vaduva in aceasta primavara, dupa ce sotul i-a murit electrocutat la locul de munca, este acum reclamata ca a turnat bordura mormantului peste spatiul altuia.

Ion Diaconu, reclamant: "Eu nu mai am unde sa fac parastasul, adica oamenii comanda pe morminte, ca au am spus sa desfiintam toate grilajele si a ramas sa le lasam la 2 metri ca sa avem unde sa circulam prin incinta cimitirului."

Maria Stoica, vaduva reclamata: "Nu ai cum sa rectifici nimic, numai sa tai din picioarele mortului sau cum, sa il scurtam. Altfel nu ai cum. Eu am facut legal, nu am depasit un milimetru fata de mormantul de langa mine, dansul a depasit."

Primarul propune o extindere a cimitirului pentru a rezolva problema locurilor de veci.

Reclamantul e decis, totusi, sa-si caute dreptatea in instanta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO