Scandal in Galati, dupa ce politistii au amendat vanzatorii de pepeni: "Sa dea Dumnezeu sa te manance viermii"

Dată publicare: 14-07-2017 13:16
Dată actualizare: 17-07-2017 07:18


Scandal vineri dimineata, la Galati. Politistii locali au fost trimisi sa ii verifice pe comerciantii stradali si au confiscat cateva tone de pepeni, pentru ca vanzatorii ocupau domeniul public fara sa detina autorizatie sau documente de provenienta

Unii au "detinut", insa chef de scandal si i-au jignit si blestemat pe agentii veniti in control.

Un barbat a sarit ca ars, cand l-au intrebat politistii locali de documente. Intinsese pe domeniul public o gramada de pepeni verzi, pepeni galbeni, rosii de gradina si porumb pentru fiert. Cand si-a dat seama ca marfa ii va fi confiscata, a incercat sa faca apel la... istorie.

"Bai, pe vremea lui Ceausescu, toata lumea vindea, bai, marfa asa. Si voi faceti ce vreti voi", spune el.

Politistii si-au chemat in sprijin colegii si au confiscat toata marfa: aproape doua tone de pepeni verzi, peste 600 de kilograme de pepeni galbeni, alte cateva sute de kilograme de legume, dar si tigari din Republica Moldova. Cand a vazut ca nu ii poate indupleca pe politisti, comerciantul a inceput sa ii ameninte cu blestemele:

"Daca nu te pun la 40 de zile pe tine... Sa dea Dumnezeu sa te manance viermii, sa te manance. Cum iti bati tu joc de munca mea."

Barbatul a fost amendat pentru comert in locuri neautorizate, fara documente de provenienta, pentru ocuparea domeniului public, dar si pentru proferare de injurii. Marfa a fost confiscata si predata unei societati comerciale pe baza de proces verbal.

Tags: amenzi, scandal, galati,


VIDEO PROTVPLUS.RO