Primariile din tara au inceput pregatirile pentru sarbatorile de iarna.La Targu Jiu a fost scos din depozit bradul artificial


Ultimul update: Vineri 04 Noiembrie 2016 07:06
Data publicarii: Marti 01 Noiembrie 2016 13:04
Categorie: Stiri Sociale

Am intrat in luna noiembrie si multe primarii din tara au inceput deja pregatirile pentru sarbatorile de iarna. La Targu Jiu a fost scos, marti dimineata, din depozit bradul artificial care va sta mandru in centrul orasului.

Muncitorii lucreaza in trei schimburi pentru ca la 1 Decembrie totul sa fie pregatit. Iar la Craiova, perdelele de lumini, candelabrele stralucitoare si globurile uriase sunt deja montate si asteapta sa fie aprinse.

Primele ghirlande au fost deja ridicate pe stalpii din Targu Jiu inca de acum o saptamana. Munca a inceput insa in vara, cand a fost verificata fiecare instalatie in parte.

Ionut Jilaveanu, primaria Targu Jiu: "Aceasta activitate a inceput de la jumatatea lunii august cu reparatiile pe care le-am efectuat la instalatiile ornamentale. Folosim materiale din anii anteriori. Anul acesta nu am achizitionat nimic suplimentar, se lucreaza pe trei schimburi in asa fel incat sa respectam termenele pe care le-am impus".

Localnicii sperau insa ca in acest an sa vada alte instalatii, nu pe cele din anii trecuti: "Bineinteles ca vreau altceva, alte lumini, instalatii, exista posibilitati noi, daca umbli prin alte tari ramai mirat, sunt bani precis, nu se poate sa nu fie".

Brasov, Iasi si Targoviste s-au pregatit de sarbatoare. Targurile de Craciun au luminat orasele, spre bucuria romanilor
Atmosfera de basm intr-un oras din Romania. Decoratiunile care concureaza cu cele din vestul Europei
VIDEO PROTVPLUS.RO