Saci cu alge putrezite si deseuri, aruncate in mare. La Eforie Nord

Ultima actualizare: 29-09-2012 10:06

Pana unde poate sa mearga nesimtirea oamenilor de langa noi? Pana la geamandura sau chiar pana-n larg, daca ne uitam la ce se intampla pe o plaja din Eforie Nord.

Cei care administreaza fasia de nisip au gasit metoda ca sa scape de algele putrezite, pline de viermi, si de paharele de plastic aruncate pe plaja. Strang frumos resturile in saci de gunoi si le arunca in apa in care se scalda turistii. Revoltat de tot ce a vazut, un barbat filmat intreaga operatiune.

Seara, echipele de la curatenie isi fac aparitia. Cativa tineri aduna constinciosi alge si le pun in niste saci. Pana aici, e laudabil ce fac. Doar ca, dupa ce strang un morman, se urca intr-o hidrobicicleta si pleaca in larg.

Luati la intrebari de omul revoltat, angajatii n-au recunoscut nimic, ba chiar si-au permis o gluma usor deplasata: spun ca asa dau mancare la pesti.

Metoda este discutabila. Aduse de mare si aruncate pe plaja, algele sunt lasate cu zilele pana se imput, dupa care sunt duse inapoi in valuri. De unde vor ajunge iar pe nisip pentru ca noi nu avem plase ca bulgarii sau ca turcii.

Administratorul plajei din Eforie Nord a recunoscut ca oamenii lui arunca gunoiul in mare, dar sustine ca este fortat de imprejurari.

Conform legii, algele trebuie stranse de Directia Apele, dar pe aceasta plaja administratorul a facut-o si le-a aruncat in mare.

Stupefianta este si explicatia celor de la Directia Apelor. Spun ca ei au venit pe plaja din Eforie, dar au gasit-o curata. Asa ca nu va mirati daca atunci cand o stati in apa o sa vedeti in jur pungi, pahare, coceni de porumb sau mucuri de tigari luate odata cu alegele putrezite.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Stirile PRO TV
Stirile PRO TV # 17.00 – 22 Octombrie 2021

48:23
Alt Text!
La Măruță
La Maruta – 22 Octombrie 2021

01:26:33
Alt Text!
Doctor de bine
Dr. Brândușa Petruțescu, medic primar alergolog imunolog: ”Limităm infecțiile respiratorii dacă aerisim și dezinfectăm suprafețele

15:34
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!