Ce face romanul cand nu are bani de o masina luxoasa? O modifica spectaculos pe cea din fata blocului pana cand ii dubleaza valoarea.

Soferii pasionati de tuning si-au prezentat cu mandrie autoturismele la Craiova, intr-o expozitie speciala. Atractia evenimentului: usile cu deschidere pe verticala si masinile care danseaza. Orice masina poate dansa astfel, spun specialistii. Trebuie sa instalati suspensii pneumatice si sa platiti 4.000 de euro.

Proprietarul masinii, o poate folosi chiar ca sa-si adoarma copilul. A lasat chiar si scaunul de copii pe bancheta din spate, intre boxele speciale. "Nu am renuntat la scaunul de copil, dar doar pentru ideea de show, nu sunt un tata inconstient."

Autoturismul nu mai arata ca in fabrica. Pe masina au aparut faruri xenon, o capota prelungita, o bara personalizata, jante mari si cauciucuri inguste, iar de pe portiere au disparut manerele. Cu 12.000 de euro, masina si-a dublat pretul. "M-am obisnuit ca in fiecare an sa aduc modificari masinii."

Acest tanar a investit banii in alt fel de tuning, unul inspirat din masinile care costa cel putin 200.000 de euro.

Aceasta Dacie veche a avut parte de cel mai ieftin tuning: proprietarul ei a desenat-o. "Am vazut un alt artist pe net si am zis sa pictez si eu, am inceput sa mazgalesc la ea si iata ce a iesit. Ce-i drept m-am cam grabit, as vrea sa o refac iar acum."

Unele modificari sunt extrem de costisitoare, spun specialistii. "Modificari ale sistemului de sunet care par desprinse din Transformers"

De pilda, la expozitia de la Craiova, cel mai scump tunning este de 60.000 de euro.