Romanul e inventiv cand n-are bani de un bolid. Cum face rost de usile cu deschidere pe verticala si masinile care danseaza

27-04-2014 20:34

Ce face romanul cand nu are bani de o masina luxoasa? O modifica spectaculos pe cea din fata blocului pana cand ii dubleaza valoarea.

Soferii pasionati de tuning si-au prezentat cu mandrie autoturismele la Craiova, intr-o expozitie speciala. Atractia evenimentului: usile cu deschidere pe verticala si masinile care danseaza. Orice masina poate dansa astfel, spun specialistii. Trebuie sa instalati suspensii pneumatice si sa platiti 4.000 de euro.

Proprietarul masinii, o poate folosi chiar ca sa-si adoarma copilul. A lasat chiar si scaunul de copii pe bancheta din spate, intre boxele speciale. "Nu am renuntat la scaunul de copil, dar doar pentru ideea de show, nu sunt un tata inconstient."

Autoturismul nu mai arata ca in fabrica. Pe masina au aparut faruri xenon, o capota prelungita, o bara personalizata, jante mari si cauciucuri inguste, iar de pe portiere au disparut manerele. Cu 12.000 de euro, masina si-a dublat pretul. "M-am obisnuit ca in fiecare an sa aduc modificari masinii."

Acest tanar a investit banii in alt fel de tuning, unul inspirat din masinile care costa cel putin 200.000 de euro.

Aceasta Dacie veche a avut parte de cel mai ieftin tuning: proprietarul ei a desenat-o. "Am vazut un alt artist pe net si am zis sa pictez si eu, am inceput sa mazgalesc la ea si iata ce a iesit. Ce-i drept m-am cam grabit, as vrea sa o refac iar acum."

Unele modificari sunt extrem de costisitoare, spun specialistii. "Modificari ale sistemului de sunet care par desprinse din Transformers"

De pilda, la expozitia de la Craiova, cel mai scump tunning este de 60.000 de euro.
 

Tags: masini, tunning,


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26