Roman de debut cu succes impresionant. "Xanax",de Liviu Iancu, epuizat în prima săptămână de la lansare

Ultima actualizare: 22-02-2019 10:40
Xanax

Romanul Xanax, scris de jurnalistul Liviu Iancu și publicat la Editura Trei, s-a epuizat în prima săptămână de la lansare.

Primul tiraj al cărții a dispărut de pe piață încă din perioada de precomandă, transformând Xanax–ul lui Liviu Iancu într-unul dintre evenimentele acestui sezon editorial.

Pentru a face față cererii, editura Trei a fost nevoită să lanseze pe piață un al doilea tiraj al cărții, care poate fi cumpărată atât de pe site-ul edituratrei.ro, cât și din librăriile din întreaga țară.

"Din când în când suntem plăcut surprinși de câte un titlu autohton cu un asemenea succes, o carte care se epuizează în câteva zile. Este o dovadă a faptului că un autor român bine ales se poate impune pe piață la fel ca un bestseller internațional”, Magdalena Mărculescu, director editorial al Grupului Editorial Trei.

Oameni simpli, miniștri, prostituate, pești, mari oameni de business, medici celebri, cântăreți, jurnaliști foarte cunoscuți și actori, toți sunt personaje vesele sau mâhnite în volumul scris de Liviu Iancu.

Xanax propune eroi care își expun cu curaj ori involuntar imperfecțiunile, și le înțeleg și acceptă sau refuză să vadă realitatea, autorul navigând cu mult umor prin acest univers plin de personaje bizare, aproape suprarealiste.

”Xanax e un roman brutal scris cu tandrețe, construit din sute de întâmplări adevărate, amuzante și triste în același timp, pentru care eu și personajele mele am plătit, cu toţii, de fiecare dată un preţ, mai mic sau mai mare”, spune Liviu Iancu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO