Restrictiile de circulatie de pe DN 1 au fost ridicate

Dată publicare: 04-08-2013 15:20
Dată actualizare: 07-08-2013 06:46


masini

Masura devierii circulatiei de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti a fost ridicata, duminica dupa-amiaza, dupa ce intensitatea traficului rutier a scazut.

Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, in judetul Brasov, incepand cu ora 14.10, a fost ridicata masura devierii circulatiei de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, pentru ca intensitatea traficului rutier a scazut.

De asemenea, incepand cu aceeasi ora nu se mai aplica nici devierea de pe DN73A Rasnov - Predeal pe DN73, catre Brasov sau Pitesti.

In situatia in care traficul se va aglomera din nou in statiunile de pe Valea Prahovei, masura de deviere va fi reaplicata, mai precizeaza sursa citata.

Circulatia rutiera a fost deviata de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, duminica, incepand cu ora 12.15, din cauza aglomeratiei. De asemenea, incepand cu aceeasi ora nu a mai fost permis accesul catre DN1 dinspre Rasnov, pe DN73A Rasnov - Predeal.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO