Regele Cioaba vrea sa demonstreze ca tiganii sunt de treaba. Afla cum!

Ultima actualizare: 02-11-2012 06:09

Regele Cioaba crede ca a gasit solutia perfecta ca sa spele etnia de rusine si arate lumii ca tiganii sunt de fapt oameni harnici, cu traditii interesante. Asa ca are in plan sa deschida larg portile palatului personal.

Dupa turul clasic, turistii vor fi invitati sa guste din bucatele pirandelor si sa asculte, desigur, muzica lautareasca.

Mandru de istoria familiei sale, regele in persoana face pe ghidul pentru cine are astfel de curiozitati. De la tablourile cu predecesorii, pana la mobilierul din Irak.

Probabil dupa modelul Windsorului care nu este deschis in totalitate ca sa nu fie deranjata regina, si in acest caz publicul va avea acces doar la parterul resedintei. Mai bine spus, in sufragerie, unde troneaza toate obiectele de valoare ale neamului.

Dupa lectia de istorie, turistii vor fi invitati intr-un cort care va fi ridicat in curte,  unde "va fi un restaurant fara alcool, dar cu produse traditionale de bucatarie". Pe romaneste, rulada si muschi de porc sau peste la cuptor.

Dupa ce isi vor pune burta la cale, musafirii pot arunca un ochi in magazinul de suveniruri unde se vor vinde traditionalele vase de cupru.

Pentru toate acestea vor plati si bilet, doar ca regele Cioaba nu a fixat inca un tarif. Deocamdata, publicul nu pare foarte interesat.

Si totusi, agentii de turism sunt convinsi ca strainii nu vor fi la fel de reticenti. Cioaba spera ca prin acest proiect sa stranga bani pentru binele comunitatii pe care o ocroteste.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO