Razboi culinar intre unguri si romani. Au avut zece porci la dispozitie. Vezi ce a iesit
Romanii si ungurii s-au prins astazi intr-un "razboi culinar". Lupta s-a dat in localitatea aradeana Pecica si va ramane probabil in istoria gastronimica a locului.
Nu s-au vazut nicicand acolo mai multe feluri de carnati la un loc, mai atent preparate si mai gustoase. Nici macar juriul nu a putut sa faca diferenta intre ele si le-a declarat pe toate castigatoare.
Ca intr-un razboi adevarat, adversarii s-au postat fata in fata. De o parte 7 echipe romanesti, de celalata parte 3 din Ungaria. Au avut la dispozitie 10 porci, transati de fiecare echipa in parte. Apoi a inceput adevarata batalie - prepararea carnatilor.
Uluiti de mirosul imbietor, ai nostri au contraatacat cu o combinatie ce a transformat caltabosii intr-o adevarata desfatare culinara.
La final, juriul a degustat produsele si cum nu a putut alege un singur castigator a lasat publicul pofticios sa se infrupte din toate produsele.