RATB vrea sa anihileze calatoriile frauduloase. Va introduce in curand controlori in fiecare autobuz

Ultima actualizare: 19-10-2012 15:07
ratb

Regia Autonoma de Transport Bucuresti a extins pe linia 254 proiectul pilot initiat pe liniile expres 780 si 783, un controlor facand verificari in fiecare autobuz care circula pe aceste trasee.

Proiectul pilot initiat de RATB a inceput in luna iulie, pe liniile expres 780 si 783, fiind apreciat de calatorii care circula pe traseele respective, se arata intr-un comunicat de presa de marti al Regiei Autonome de Transport Bucuresti.

Potrivit reprezentantilor RATB, proiectul doreste imbunatatirea serviciilor oferite calatorilor, prin aplicarea unor noi proceduri de monitorizare a activitatii de control si crearea unor conditii de transport civilizat.

"Ca urmare a aplicarii noii metode de monitorizare a activitatii de control, calatoriile frauduloase pe aceste linii au fost eliminate, iar validarile au crescut semnificativ. De asemenea, s-a inregistrat si o crestere a incasarilor la punctele de vanzare situate pe traseul liniilor expres, datorita prezentei permanente a agentului de control in mijloacele de transport", a precizat RATB.

Astfel, proiectul a fost extins si pe linia 254, iar in perioada urmatoare va fi implementat pe toate liniile de transport public ale RATB.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO