Puiul de urs de la Grădina Zoologică din Tragu Mureş a primit un nume. Care este acesta

04-10-2018 12:56


În urmă cu 8 luni Grădina Zoologică din Tragu Mureş s-a mai imbogatit cu încă un ursuleţ, însă în tot acest timp puiul nu a avut niciun nume.

Celor de al grădina zoologică le-a venit o idee, să supună la vot, aşa că vizitatorii au putut să aleagă câte un nume pentru ursuleţ.

În scurt timp s-au adunat aproape 200 de propuneri, iar în final a fost ales numele Ursula. Fetiţa poate să fie văzută în padocul special, care are 9 urşi.

De astăzi, mica femelă din grădina zoologică de la Târgu Mureş, are şi un nume: Ursula! Cei mici s-au bucurat nespus că o pot striga pe nume, deşi unii aveau alte preferinţe.

Ursula stă alături de mama ei într-un padoc special şi se pregăteşte pentru iarnă.

Puiuţul jucăuş a primit în dar dovleac şi cârnăciori.

Horaţiu Gorea, director Grădina Zoologică Mureş: "Am primit 168 de propuneri şi într-un final vizitatorii au ales numele Ursula. Este un pui de 8 luni care s-a născut la grădină zoo din Mures şi a crescut alături de mama lui. Toate animalelel noastră de aici au un nume".

Grădina Zoologică este renumită pentru numele speciale pe care le găseşte animalelor împreună cu vizitatorii. Anul trecut un coati a primit numele Iguazu şi a avut parte de o petrecere.

VIDEO PROTVPLUS.RO