Programul mall-urilor, farmaciilor, spitalelor si bancilor de Sarbatori. Unde gasiti usile deschise chiar si de Revelion

cuplu la cumparaturi bautura in hypermarket

Chiar daca sarbatorim ntrarea intr-un nou an, asta nu inseamna ca Romania e complet inchisa. Multe centre comerciale, dar si utilitati publice, vor avea program in aceste zile

Iata locurile unde veti gasi usa deschisa chiar si pe 25 decembrie si 1 ianuarie.

Farmacii deschise de Sarbatori
In fiecare sector al Capitalei vor exista farmacii cu program non-stop, unde veti putea cumpara medicamentele necesare chiar si de Craciun sau in noaptea dintre ani. Astfel, in sectorul 1 vor fi deschise Farmacia nr. 43 din str. Nicolae Gh. Caramfil, nr. 4, Help Net 15 situata pe bd. Ion Mihalache, nr. 92, Help Net 53 de pe str. Lt. Av. Radu Beller, nr. 3-7, Dona Pajura din Complexul Comercial Piata Pajura, nr. 7 si Sensiblu Dorobanti 2 de pe str. Radu Beller, nr 6.

In sectorul 2 vor fi deschise Farmacia Farmadex de pe soseaua Pantelimon, nr. 291, Dami-Mar 1 de pe sos Colentina, nr. 26, Dami-Mar 2 de pe sos Colentina, nr. 1, respectiv Help Net 4 de pe sos. Mihai Bravu, nr.128.

Daca trebuie sa cumparati un cadou pe ultima suta de metri, aici gasiti sugestii utile

Citește și
cadou nedorit de Craciun
Darurile de Craciun pe care NIMENI nu vrea sa le primeasca. Cercetatorii au facut topul celor mai nedorite cadouri
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

In sectorul 3 vor avea program non-stop Farmacia Dona 10 din Calea Vitan, nr. 199, Dona L. Rebreanu de pe str. Liviu Rebreanu, nr. 13 A si Sensiblu Titan 3 de pe bd. Nicolae Grigorescu, nr. 20.

In sectorul 4: Arta Berceni de pe sos Berceni, nr 25, York Farm de pe bulevardul Constantin Brancoveanu, nr 110 B, Help Net 14 de pe Bd. Unirii, nr.27, Dona Tineretului situata bd. Gheorghe Sincai, nr. 2 si Dona Aparatorii Patriei de pe Sos. Berceni, nr. 43.

O singura farmacie va avea program non-stop de Sarbatori in sectorul 5: Farmacia Help Net 16 de pe Calea 13 Septembrie, nr.126.

In fine, in sectorul 6 vor fi deschise non-stop farmaciile Help Net 46 de pe bd. Drumul Taberei, nr. 44 si Sensiblu Dr. Taberei 5 Orizont situata pe bd. Dr Taberei, nr. 18. De asemenea, vor fi deschise farmaciile din mall-uri, in functie de programul zonei de shopping a complexului comercial respectiv.

Gasiti aici programul hypermarketurilor si supermarketurilor de Craciun si Revelion

Programul mall-urilor de Craciun si Revelion
Mai multe mall-uri vor fi deschise de Craciun si Revelion. Plaza Romania va avea program intre orele 14:00-23:00 pe 25 decembrie si 1 ianuarie atat in zona de magazine, cat si in cea de restaurante, chiar daca in ultima zi din an va inchide la 8 seara. La fel va fi programul si la Bucuresti Mall din Vitan.

AFI Palace Cotroceni a anuntat urmatorul program: 24 decembrie: Magazine, restaurante, cafenele, zone de joaca: 10:00 - 21:00; 25 decembrie: Magazine: 14:00 - 23:30. Restaurante, cafenele, zone de distractie: 14:00 - 01:00; 26 decembrie: Magazine: 10:00 - 23:30. Restaurante, cafenele, zone de distractie: 10:00 - 01:00; 31 decembrie: Magazine, restaurante, cafenele, zone de distractie: 10:00 - 20:00; 1 ianuarie: Magazine: 14:00 - 23:30. Restaurante, cafenele, zone de distractie: 14:00 - 01:00.

In Baneasca Shopping City zona de shopping va fi inchisa pe 25 decembrie si 1 ianuarie, in schimb cea de restaurante si cafenele va avea program 10:00-22:00. Si la Liberty Center va fi deschis de Craciun si Revelion doar etajul 2, dedicat restaurantelor si cafenelelor, intre orele 14:00-02:00.

In schimb, mall-ul Promenada va fi inchis pe 25 decembrie si pe 1 ianuarie. In aju de Craciun si pe 31 decembrie, complexul comercial va avea program redus.

Posta si-a luat un concediu prelungit
Bancile vor fi inchise in aceasta perioada, insa veti putea scoate fara nicio problema bani de la ATM. De asemenea, sucursalele bancilor din magazine, hypermarketuri si mall-uri vor fi deschise in functie de programul complexului comercial respectiv.

Nici Posta nu va functiona. Potrivit unui anunt oficial, In zilele de 25 si 26 decembrie 2014, toate subunitatile postale din mediul urban si rural vor fi inchise si la fel si in zilele 1 si 2 ianuarie. De asemenea, pe 31 decembrie 2014, in mediul urban, programul de lucru cu publicul al oficiilor postale va fi 8:00 – 14:00. Presa cotidiana si periodica aparuta in zilele de 25 si 26 decembrie 2014, respectiv 1 si 2 ianuarie 2015 va fi distribuita in zilele de 29 decembrie 2014, respectiv 5 ianuarie 2015.

Spitalele si ambulanta, program non-stop
In cazul in care aveti ghinionul sa ramaneti fara lumina, gaze, caldura ori cablu puteti semnala in orice zi si la orice ora problema la numerele speciale de deranjamente ale furnizorilor de utilitati. Iar daca lucrurile sunt si mai grave si aveti nevoie de un medic, 9 unitati medicale din Capitala vor asigura asistenta de urgenta in perioada Sarbatorilor. Este vorba despre Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenta Universitar, Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Pantelimon, Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan, Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni, Spitalul de Urgenta Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri, Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Grigore Alexandrescu", Spitalul Clinic de Urgenta Copii M.S. Curie. In schimb, majoritatea spitalelor private vor fi inchise intre 24 decembrie si 4 ianuarie.

De asemenea, potrivit unui comunicat al Ministerului Sanatatii, Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti va avea program normal de lucru si in aceasta perioada va elibera certificate constatatoare de deces in intreaga Capitala. Solicitarile populatiei vor fi preluate la apelul de urgenta 112.

Transportul in comun, rar, dar sigur
Si transportul in comun va circula in aceasta perioada, chiar daca la intervale mai mari. Pe de alta veti putea folosi metroul in noaptea dintre ani, daca mergeti in vizita si nu aveti bani de taxi. In noaptea de Revelion, trenurile de metrou circula la intervale de 10-20 de minute, iar tramvaiele 1 si 41, precum si autobuzele RATB de pe 16 linii asigura legatura intre centrul Capitalei si toate cele sase sectoare. Trenurile de metrou circula, de Revelion, la interval de 10 minute intre orele 24.00 si 01.00, apoi, pana la 05.00, la interval de 20 de minute, pe Magistrala 1 (Republica- Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera), Magistrala 3 (Anghel Saligny- Preciziei) si Magistrala 4 (Gara de Nord 2- Parc Bazilescu). Din 1 pana in 4 ianuarie 2015, trenurile de metrou circula pe toate cele patru magistrale la interval de noua minute.

Metrou

 

Si mijloacele de transport in comun circula in noaptea de Revelion. Autobuzele RATB de pe 16 linii de noapte, precum si tramvaiele liniilor 1 si 41 vor asigura legatura intre centrul Capitalei si toate cele sase sectoare. In zilele de 1, 2, 3 si 4 ianuarie, autobuzele, troleibuzele si tramvaiele circula la intervale mai mari, dupa un program corespunzator unei zile de weekend. Iar daca preferati sa circulati cu masina personala, benzinariile vor fi deschise permanent, ca intotdeauna.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Aglomeratie la cumparaturi cu doua zile inainte de Craciun. Care sunt cele mai cautate produse in magazine
Aglomeratie la cumparaturi cu doua zile inainte de Craciun. Care sunt cele mai cautate produse in magazine

 23 decembrie este ziua cea mai lunga pentru cei care au de cumparat mancare, bautura, ornamente de brad sau cadouri de Mos Craciun.

Darurile de Craciun pe care NIMENI nu vrea sa le primeasca. Cercetatorii au facut topul celor mai nedorite cadouri
Darurile de Craciun pe care NIMENI nu vrea sa le primeasca. Cercetatorii au facut topul celor mai nedorite cadouri

Sa faci un cadou de Craciun nu e un lucru chiar asa de simplu pe cat pare. Iata ce NU trebuie in niciun caz sa ii cumparati persoanei iubite, potrivit cercetatorilor romani, dar si britanici.

Cum sa impachetezi un cadou de Craciun in 12 secunde. Cele mai simple si rapide metode - VIDEO
Cum sa impachetezi un cadou de Craciun in 12 secunde. Cele mai simple si rapide metode - VIDEO

Daca nu ai lasat cumparaturile de Craciun pe ultima suta de metri si ai luat deja cadourile pentru cei dragi, iata o modalitate simpla si rapida pentru a le impacheta singur, acasa.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.