Profesor din Oradea căutat în Crișul Repede. Ar fi căzut în timp ce-și plimba nepoatele


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 18 Aprilie 2018 17:13
Categorie: Stiri Sociale

Trupul unui profesor din Oradea este căutat de trei zile de pompieri, în apele Crișului Repede. Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, ar fi căzut în rău într-o zonă puţin circulată şi nu a mai ieşit la suprafaţă.

Bărbatul a dispărut luni seară. Se pare că acesta a ieşit la plimbare cu cele două nepoate ale lui. Se aflau cu toţii pe mal, într-o zonă îngrădită care aparţine Companiei de Apă şi unde, practic, accesul publicului este interzis.

Cineva l-a văzut alunecând în apă şi a sunat imediat la 112. Pompierii au început căutările chiar în acea seară, iar a doua zi au fost chemaţi şi scafandrii în ajutor.

Miercuri, căutările au continuat, iar pompierii au verificat cu atenţie fiecare metru. Operaţiunea este dificilă atât din cauza curentului puternic al apei, dar şi pentru că malurile sunt pline de tufişuri.

Pompierii spun că nu este exclus ca trupul să fi fost purtat departe de curenţi. Este posibil ca bărbatului să i se fi făcut rău înainte de a cădea în apă, mai ales că, potrivit apropiaţilor, profesorul era cunoscut cu probleme cardiace.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Epava unui submarin nazist, dispărut în timpul celui De-al Doilea Război Mondial, descoperită în Marea Skagerrak
VIDEO PROTVPLUS.RO