Principele Nicolae si-a sarbatorit cei 30 de ani la Palatul Elisabeta. A incalcat protocolul pentru a-i face pe toti sa rada

02-04-2015 18:56


"Desi nu m-am gandit niciodata ca o sa ajung in Romania, a fost cea mai buna decizie din viata mea." Este doar unul dintre mesajele Principelui Nicolae pentru invitatii sai, care i-au urat ''La Multi Ani'', miercuri seara, la Palatul Elisabeta.

Nepotul Regelui Mihai a implinit 30 de ani. Cu un discurs pe care si l-a scris singur, Printul a reusit sa-i faca pe toti sa rada si chiar sa aplaude cu foc, cu riscul de a incalca protocolul regal.

Inconjurat de peste 50 de prieteni, apropiati sau oameni pe care ii apreciaza, Printul Nicolae a avut un discurs nonconformist de la bun inceput. Le-a spus tuturor ca petrece deja de 5 zile.

"Am inceput sa sarbatoresc ziua mea sambata si am zambit si am ras destul de mult", a spus Principele Nicolae.

L-a chemat langa el pe Johnny, amicul sau din copilarie. "Acest domn a fost "partenerul meu de rele" in 1996 cand matusa si unchiul meu s-au casatorit. Iar draga lui sora trebuia sa aiba grija de noi. A incercat sa faca asta si zilele acestea, dar a esuat cu succes", a spus principele.

A urmat demonstratia despre cum se poate incalca protocolul regal.

"Ai vrut sa stii ce fel de obiceiuri incalca protocolul aici, cred ca pentru domnii aici de fata ar fi bine sa ne facem un selfie. Si daca tot ne faceti poze, ei bine iata ca putem si noi... le pun pe Facebook, nu va ingrijorati!", a spus sarbatoritul.

I-a luat repede exemplul matusa sa, Principesa Margareta. Dupa care a povestit cum era copilul Nicolae. "A pus Romania la inima, iar noi suntem foarte mandri de asta. Si toate lucrurile pe care le face pentru Romania, nu m-am asterptat niciodata la asta. Era de-a dreptul ingrozitor, facea numai pozne cand era mic. Facea tot felul de prostii, sarea de pe munti, sarea din masini, pescuia, se catara in poala tatalui meu si incerca sa-i fure volanul, pescuia cu mama si apoi voia sa manance pestele pe jumatate viu", a povestit Principesa Margareta.

Cei mai multi dintre invitati au fost straini, colegi veniti din Europa, Africa si Australia. Unii sunt acum militari, altii manageri sau profesionisti de succes. Doamnele si-au etalat coafurile, palariile, posetele si bijuteriile, intr-o atmosfera parca mai relaxata ca oricand, animata de celebra arie a Fantomei de la Opera.

VIDEO PROTVPLUS.RO