Politistii de frontiera din Mehedinti l-au salvat pe Rudolf, un pui de caprioara care era sa moara

20-01-2013 19:01


A avut zile si norocul sa fie gasit de oameni cu suflet. Un pui de caprioara aflat la un pas de moarte a fost salvat de politistii de frontiera din Mehedinti, care l-au ingrijit cum s-au priceput mai bine si i-au dat astfel o sansa la viata.

De cateva zile, oamenii il tin in sediul unitatii si l-au botezat "Rudolf".

A fost gasit intr-o rapa, la marginea unui drum, cu picioarele rupte. Cand l-au adus in unitate agentii au improvizat un suport pentru puiul de caprioara

Comisar-sef Constantin Rachiteanu, IJPF Mehedinti: "Nu se putea ridica in picioare, avea genunchii zdrobiti, am adus-o la sediu, am luat legatura cu un medic veterinar si solutia a fost sa ramana la noi, pentru ca noi am fost cei mai optimisti in privinta insanatosirii."

Dupa doua zile de cand i-au bandajat picioarele, animalul a dat semne de insanatosire si a inceput sa manance. Bucurosi ca isi revine, granicerii i-au adus fiecare cate ceva de-ale gurii.

Saptamana trecuta tot acesti politisti au ingrijit o lebada, pe care au dus-o in final la Gradina Zoologica de la Craiova. Tot acolo va ajunge si Rudolf, pentru ca daca ar fi lasat acum in libertate, ar fi o prada usoara pentru braconieri.

VIDEO PROTVPLUS.RO