Pictura stradala 3D a artistului Joe Hill, inspirata din "Supravietuitorul", va fi gata luni. Unde va putea fi admirata


Ultimul update: Miercuri 07 Septembrie 2016 06:55
Data publicarii: Duminica 04 Septembrie 2016 19:10
Categorie: Stiri Sociale

In parcul I.O.R. din Capitala a izvorat peste noapte o superba cascada, inconjurata de vegetatie. A fost prima impresie a celor care au trecut duminica pe acolo.

Pictura 3D inspirata din emisiunea "Supravietuitorul" a inceput sa prinda contur, iar luni va fi gata. Lucrarea este realizata de ''3D Joe and Max'', artistul britanic care a intrat in Cartea Recordurilor cu cea mai mare pictura stradala 3D din lume.

Iata doar cateva dintre lucrarile prin intermediul carora Joe a reusit sa impresioneze o planeta intreaga in ultimii 12 ani. Acum a venit si randul romanilor sa descopere ce pot face aceste doua maini talentate. Joe lucreaza la o pictura inspirata din "Supravietuitorul", emisiunea care incepe din 12 septembrie la PRO TV.

Joe Hill, artist 3D: "Acum pictez niste frunze. Cand o sa termin duminica, totul o sa fie tropical, jungla, frunze multe... Si luni o sa pictam o sfoara pe care oamenii se vor balansa in timp ce traverseaza cascada si o sa facem si logo-ul show-ului Supravietuitorul. Luni o sa facem si o mare torta in flacari. Ar trebui sa arate ca un paradis, dar in acelasi timp ar trebui sa arate si periculos, ca sa arate spiritul show-ului "Supravietuitorul".

Chiar daca Joe mai are de lucru trecatorii s-au aratat deja impresionati.

Cetatean: "Mi se pare ceva inedit ce face omul."
Cetatean: "Imi place foarte mult si am vorbit si cu omul care picteaza."
Cetatean: "E foarte frumoasa. Am fost si eu la o asemenea cascada."
Cetatean: "Mi se pare foarte realista picture."

Joe este un fan al emisiunii "Supravietuitorul" insa marturiseste cu sinceritate ca n-ar lasa pensula ca sa se aventureze prin jungla.

Joe Hill, artist 3D: "Sunt foarte norocos ca pot calatori si pot ajunge in astfel de locuri extraordinare. Si sa fac astfel de picturi este o provocare. Asa ca in fiecare zi e ca si cum as fi in Supravietuitorul. Daca as fi in insulele Filipine si as fi blocat acolo si nu as putea pleca probabil ca as picta ceva care sa-mi aduca aminte de acasa, de Londra. Probabil ca un telefon rosu, ca sa pot suna acasa."

Pictura va fi gata luni. Stim ca sunteti multi cei nerabdatori sa o vedeti si sa va pozati cu ea. Asa ca va asteptam pe toti luni seara, incepand cu ora 18.00, in parcul I.O.R. din Capitala, in capatul aleii principale.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO