Jocul League of Legends, printre principalele atractii ale editiei Comic Con din 2014. Cele mai spectaculoase costume. VIDEO

11-05-2014 20:11


Aproximativ 20 de mii de fani au vizitat “Comic Con”sau festivalul iubitorilor de jocuri pe calculator, desene animate, filme si seriale. Unii dintre ei au adus in lumea reala eroii favoriti, asa ca am gasit aici personaje din viitor sau trecut.

Vizitatorii si-au dorit mult sa ajunga in echipele combatante de la League of Legends, iar cativa au si reusit.

"M-au selectat cei de aici, am venit cu un prieten si am avut norocul sa picam in echipa lor", spune Cristina.

Publicul a fost format mai ales din tineri.

"Atatia copii carora le place sa se joace si in acelasi timp comunica cu copii din alte tari - mi se pare foarte intreresant", e de parere si Diana.

Iar in pauza au aparut si Eroii de la Termopile. Pasiunea acestor tineri se numeste CosPlay, adica joaca in costume. Ei dau lupte grele in tinutele facute cu multa truda.

O domnisoara din Ungaria este innebunita de anime-uri japoneze.

"Am multe costume, am fost aici in cele 3 zile de Comic Con si am avut 4 costume", spune Seprosi Ildiko.

Iar doua personaje din Urzeala Tronurilor au venit din Serbia.

"Stiti personajele negative? Aia suntem noi! Imi place atmosfera, imi plac oamenii, imi place ca toata lumea e prietenoasa si ca nu exista aroganta care poate sa apara la conventii mari ca aceasta", spun Isadora si Vladimir.

Cei care au vrut sa se aseze chiar pe tron au stat la coada. Mai usor a fost sa se pozeze cu unele personaje. Unii si-au dorit portrete, reale sau ca personaje faimoase.

Aceasta a fost a doua editie a Comic Con si a durat 3 zile.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO