Patru căței băgați într-un sac, abandonați pe stradă de două fete

Dată publicare: 05-09-2017 16:46
Dată actualizare: 11-09-2017 15:56


Patru căţeluşi înghesuiţi într-un sac de rafie au fost abandonaţi de două tinere în stradă, în centrul Buzăului.

Cele două fete i-au scos din maşină şi i-au lăsat la milă trecătorilor. Norocul a făcut că prin zona să treacă un bărbat, iubitor de animale, care a dus puii la adăpostul de câini din oraş.

Camerele de supraveghere surprind maşină celor două tinere pe un bulevard intens circulat din Buzău. La un moment da, faţă care se află pe scaunul din dreapta coboară din autoturism cu un sac de rafie în braţe. Îl lasă pe trotuar, urcă înapoi şi maşină demarează.

Bogdan Gheorghe: "Am văzut nişte căţeluşi pe aici, patru erau, şi mi s-a părut suspect aşa adică au fost abandonaţi.am surprins cu camerele de supraveghere de aici că o maşină de culoare închisă i-a abandonat într-un sac de rafie."

Tot în imagini se vede cum cei patru căţeluşi ies din sacul de rafie şi îşi caută adăpost pe stradă.

Emil Paraschiv - director Adăpost de Animale Buzău: "Am trimis un echipaj la faţa locului să ia căţeii după care am aflat că există un fost proprietar pentru ei. La ora actuala sunt în adăpost, i-am introdus lângă o mămică care avea doi puiuţi".

Pentru că nu există nici o plângere la poliţie, cele două tinere care i-au abandonat pe căţeluşi nu pot fi trase la răspundere. Cei patru căţeluşi urmează să fie daţi spre adopţie.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO