Patronii restaurantelor din Capitala se pregatesc de 1 Mai
Stati linistiti, ca n-o sa plece chiar toata Romania la Mamaia, Vama Veche, Varna sau Balcic. Mai raman cativa si in orasele pline de asfalt si beton, sau prin colturile cu verdeata din vecinatate.
Pentru ei a fost mobilizare generala la terasele si restaurantele din Capitala. Patronii au convocat forte importante de bucatari si ospatari pentru petrecerea de sambata si s-au aprovizionat cu tone de mici, cotlete si muschi.
In plus, au descarcat toata ziua saci cu carbuni, au comandat specialitati din carne de porc si, evident, au preparat carnea pentru mici. Prin urmare, toata lumea e pregatita si asteapta startul, iar cei care nu mai au rabdare pot incepe sa petreaca de vineri, ca sa fie antrenati!
Si reprezentantii hipermarketurilor anunta ca zilele acestea vanzarile la specialitatile din carne de porc se dubleaza, asa ca raman si sambata pe baricade, de la 7 dimineata pana la miezul noptii.