Parcurile de agrement, alternativa ieftina pentru un weekend de relaxare cu familia. Cat costa biletul de intrare

Ultima actualizare: 13-07-2017 07:19

Nu aveti bani pentru un weekend la mare sau la munte? Exista alternative mai ieftine: parcurile de agrement, aflate la doar cativa kilometri de oras.

In apropiere de Iasi, de exemplu, cateva iazuri special amenajate ii asteapta pe cei care sunt pasionati de pescuit. Iar o ferma din zona ofera si cazare.

Si pentru cei mici, oferta este bogata - tiroliana, paintball sau echitatie. Va puteti da cu tiroliana pe un traseu de 250 de metri. Iar cei dornici de aventura pot incerca tirul cu arcul.

Un bilet de intrare, pentru doua ore, costa 25 de lei, iar o ora de echitatie 50 de lei. Cine doreste poate sa se si cazeze aici, cu 80 de lei pe noapte.

Cei care vor sa fuga de agitatia de la oras si cauta liniste si o oaza de relaxare pot opta si pentru cateva zile la ferma, la 30 de kilometri de Iasi. Peisajele sunt pitoresti, iar locul aduce aminte de vacantele petrecute la bunici.

Complexul are 3 iazuri, care se intind pe aproape 5 hectare, si 56 de locuri de pescuit amenajate. Taxa pentru o zi poate ajunge pana la 45 de lei.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO