Scene de lupta in Craiova, pentru vouchere de 20 de lei. O doamna a iesit insa pe minus, dupa ce si-a pierdut palaria

28-01-2017 13:15


Peste 300 de persoane s-au imbulzit, iar unele dintre acestea au cazut, la intrarea intr-o piata privata din Craiova care a fost inaugurata sambata, in incercarea de a prinde tichete de cumparaturi in valoare de 20 de lei.

Inainte sa ia cu asalt magazinul, unii clienti au strigat "Doamne ajuta". In busculada creata o femeie si-a pierdut palaria.

Incidentul a avut loc sambata, in jurul orei 11.00, cand organizatorii evenimentului au anuntat ca deschid noua Piata 1 Mai, din vecinatatea Spitalului Judetean de Urgenta Craiova. Peste 300 de persoane erau in fata spatiului comercial si s-au imbulzit ca sa intre in piata si sa prinda un voucher de cumparaturi in valoare de 20 lei, cativa oameni cazand, potrivit News.ro.

Reprezentantii Politiei Locale Craiova spun ca proprietarul pietei nu a cerut sprijinul fortelor de ordine, ”asa cum era normal” si a fost citat pentru a da explicatii in legatura cu cele intamplate.

"Organizatorul nu a solicitat sprijinul Politiei Locale, Politiei si Jandarmeriei asa cum era normal in astfel de conditii. Oamenii s-au inghesuit sa prinda promotia, au creat deranj pe spatiul public. Proprietarul a fost citat la sediul Politiei Locale Craiova si in functie de verificarile facute se vor lua si masurile legale ce se impun", a declarat Octavian Mateescu, directorul Politiei Locale Craiova.

Conform ofertei lansate de reprezentantii pietei, clientii puteau folosi tichetele de cumparaturi in valoare de 20 de lei doar daca achizitionau produse de 50 lei.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO