O tânără din Hunedoara și-a mințit iubitul că e sechestrată. Ce a descoperit de fapt Poliția

Dată publicare: 21-08-2019 09:26
Dată actualizare: 21-08-2019 10:03


Politie

Un hunedorean aflat la muncă în Germania a sunat disperat la poliție, după ce a încercat două zile să dea de iubita lui, aflată în orașul Călan, iar când aceasta în sfârșit i-a răspuns i-a zis că e sechestrată. De fapt, eceasta era cu un alt bărbat.

Tânăra de 27 de ani chiar i-a indicat o adresă bărbatului, pentru a fi mai convingătoare, notează ziardehunedoara.ro.

„În data de 17.08.2019, la ora 22:54, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată telefonic de un hunedorean (aflat la muncă în Germania) despre faptul că, de două zile încearcă fără succes să o contacteze telefonic pe concubina sa, în vârstă de 27 de ani, din oraşul Călan. Apelantul a precizat că, în cursul serii de 17.08.2019, a reușit să ia legătura telefonic cu tânăra, care i-a spus că nu poate vorbi la telefon întrucât este „sechestrată” la o adresă din municipiul Hunedoara (în zona Micro 6), după care convorbirea s-a întrerupt”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Agenții au aflat de la părinții fetei că, de fapt, aceasta plecase de bună voie acum aproximativ două luni.

„Având în vedere cele sesizate, poliţiştii au efectuat verificări la domiciliul tinerei şi au luat legătura cu părinţii acesteia, care au precizat că fiica lor este plecată voluntar de la domiciliu de aproximativ două luni şi că nu au mai ținut legătura cu aceasta”, a explicat Bogdan Nițu.

Pe 18 august, polițiștii au găsit-o pe tânără în municipiul Hunedoara.

Ea a susținut că stă de câteva zile în apartamentul unui prieten și, când a fost contactată de concubinul ei, era sub influența băuturilor alcoolice. După ce i-a spus că e sechestrată, și-a închis telefonul pentru ca acesta să nu o mai poată contacta.

Tânăra a mai precizat că nu a fost sechestrată sau victimizată în vreun fel.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: ziardehunedoara.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO