O tânără din Gorj a murit după ce ar fi consumat ceaiuri comandate pe internet

Dată publicare: 14-11-2017 19:17
Dată actualizare: 26-01-2018 17:50
Sursa: gorj-domino.ro


tânără decedată

O tânără de 34 de ani, din Bumbești-Jiu, județul Gorj, a murit după ce a fost răpusă de o boală necruțătoare.

Narcisa era mama a două fete. Apropiații tinerei susțin că ar fi avut probleme cu ficatul, după ce a consumat ceaiuri comandate pe internet și ar fi descoperit boala în urmă cu un an, însă era prea târziu să mai fie salvată de medici, relatează gorj-domino.ro.

”Slăbise din cauza bolii. Nu știam să fi ținut cură de slăbire. Ea a fost agent la Team Guard, la șomaj. Una dintre fetițele ei cântă la chitară. Ea venea mereu cu fetele la zilele orașului Bumbești-Jiu”, a declarat un membru al familiei.

Una dintre fiicele Narcisei a împlinit recent 14 ani. Aceasta a postat, duminică, pe internet, mesajul ”Te iubesc, inima mea”, la scurt timp după decesul mamei sale, primind zeci de mesaje de condoleanțe.

”Sincere condoleanțe! În momentele acestea grele, cuvintele sunt de prisos, trebuie să fiți tari și să vă gândiți că Narcisa a vrut ca voi să fiți fericite, orice ați face să știți că ea vă veghează de acolo de sus și vă iubește enorm și e mereu alături de voi, în inima voastră, fiți tari, dragelor”, i-a transmis una dintre prietene.

Sursa: gorj-domino.ro

Tags: decese, gorj, ceaiuri,


VIDEO PROTVPLUS.RO