Nu sunt la standarde UE, dar strandurile romanesti se deschid de 1 Mai!

Ultima actualizare: 15-05-2012 17:23

Nu ajung nici in 2009 la standarde europene. Nu se stie daca vor avea si apa, dar sigur vor fi deschise incepand cu 1 mai. Sunt strandurile patriei, de la an la an tot mai putine si, implicit, mai aglomerate.

 

La bazele din marile orase pregatirile sunt la final. Nu va asteptati la mari investitii, dar, in an de criza, pentru multi romani strandul dintre blocuri ar putea fi unica destinatie de concediu.

Toata apa va fi incalzita, in zona adultilor la 24 de grade, bazinele de copii la 26 de grade. Mai avem de finalizat vreo 7 puncte destul de importante, incepand cu sistemul de acces cu turnicheti, doua plaje pentru beach voley.
Ovidiu Cordos, inspector agrement Primaria Arad
Aradenii sunt printre cei mai norocosi. Strandul lor e cel mai intins din tara si va avea si apa incepand cu 1 mai. Primaria a cumparat o instalatie pentru incalzirea bazinelor, dar va tripla pretul biletelor.

La Bucuresti, dupa cum o fi vremea. Doua dintre cele trei stranduri alte Primariei se redeschid, insa vom vedea apa in bazine doar daca va fi foarte cald.

La Targu-Mures, vremea rea a intarziat lucrarile cu o saptamana, insa se trage tare pe ultima suta de metri.

Multe dintre stranduri vor ramane insa inchise pentru ca nu se ridica la standardele in vigoare. La Turnu Severin, de exemplu, autoritatile au decis sa amenajeze, ca alternativa la vechea baza de agrement, o plaja pe malul Dunarii cu salvamari si spatii pentru camping. Va fi gata insa abia pe 1 iunie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO