Elena Udrea: Legea tichetelor de vacanta este functionala


Ultimul update: Joi 27 Septembrie 2012 15:11
Data publicarii: Sambata 25 Aprilie 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale
Elena Udrea

Ministrul turismului a tinut sa precizeze acest lucru, sambata, la Alba-Iulia, pentru ca multi oameni nu stiu ca legea functioneaza iarn tichetele sunt la vanzare.

Potrivit ministrului turismului, tichetele erau disponibile in lunea de dinaintea sarbatorilor de Pasti, iar pana joi au fost raportate cateva mii de tichete vandute.

S-au vandut foarte bine tichetele pentru Bucovina si Litoral.

Elena Udrea a mai spus ca exista noua societati emitente care vand tichete de vacanta pentru diverse destinatii.

Legea prevede ca institutiile din sectorul bugetar pot emite tichete de vacanta, cu valori nominale de 10, 20, 30, 40 si 50 lei, urmand sa plateasca unitatilor afiliate cu care au incheiat contracte pentru decontarea tichetelor de vacanta contravaloarea acestora, dupa prestarea serviciilor de turism.

Nivelul maxim al sumelor care pot fi acordate salariatilor sub forma de tichete de vacanta este contravaloarea a sase salarii de baza minime brute pe tara, garantate in plata, pentru un salariat, in decursul unui an fiscal.

Legea prevede ca angajatul care a beneficiat de tichete de vacanta nu mai beneficiaza de prima de vacanta in cursul anului respectiv sau de bilete de odihna.

 

Sursa: Mediafax

Romanii danseaza cum le canta muzica Elenei Udrea!
Elena Udrea prezinta noul trend: traista de Bucovina! Ai purta-o?
Elena Udrea nu renunta la tichetele de vacanta
VIDEO PROTVPLUS.RO