Nu au drumuri, dar vor avea cruce de 13 miliarde lei vechi, din otel

Dată publicare: 14-06-2010 00:00
Dată actualizare: 08-05-2012 14:51


Un proiect care i-a facut pe multi sa se cruceasca si in care consiliul judetean a investit 13 miliarde de lei vechi este aproape gata in Bistrita-Nasaud. O cruce din otel se-nalta acum intr-o zona fara drumuri asfaltate si comune fara dispensar.

Localnicii s-au inchinat cand au vazut lucrarea care se inalta in Pasul Tihuta. Crucea pentru care consiliul judetean Bistrita Nasaud a alocat anul trecut 13 miliarde de lei vechi nu este nici suflata cu aur si nici batuta in diamante. Este din otel, asezata pe un soclu urias din beton.

Cu frica de Dumnezeu, insa cu gandul la cele lumesti, oamenii marturisesc ca si-ar fi dorit ca banii sa fi fost investiti altfel. Oficialii sunt insa alta parere. 

Liviu Rusu, presedinte Consiliul Judetean Bistrita: "Cu credinta nu putem glumi. O parte din cosilieri au votat acest proiect si noi am pus-o in aplicare. Costa 13 miliarde in totalitate, sapte miliarde soclul din beton si sase miliarde crucea. Este o emblema, un simbol intre cele doua judete. E un parteneriat intre consiliul judetean si Bartolomeu Anania."

Lucrarile la crucea din Pasul Tihuta au fost demarate anul trecut, in iulie, si acum sunt pe sfarsit. Peste doua saptamani va avea loc ceremonia de inaugurare.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO