Noapte de foc in Buzau. Sase autospeciale ale pompierilor s-au chinuit sa stinga incendiul care a facut scrum 2 case


Ultimul update: Sambata 14 Iunie 2014 06:58
Data publicarii: Miercuri 11 Iunie 2014 08:15
Categorie: Stiri Sociale

A fost o noapte de foc in Buzau, unde doua case au fost cuprinse de flacari uriase si s-au facut scrum. Valvataia a pornit, spun martorii, de la un scurt-circuit la reteaua electrica a uneia dintre locuinte, in care nu statea nimeni.

Apoi, focul s-a extins cu repeziciune, spre disperarea proprietarilor, care nu au reusit sa salveze mai nimic. Pompierii au intervenit cu 6 autospeciale, iar operatiunea a durat cateva ore. Din fericire, nimeni nu a fost ranit.

Incendiul a izbucnit la putin timp dupa miezul noptii, intr-un cartier din Buzau, unde casele sunt construite una langa cealalta. Focul a pornit de la un imobil cu parter si mansarda, nelocuit. In ciuda eforturilor depuse de militari, valvataia se extindea vazand cu ochii. Ca sa poata razbi in acest infern, pompierii au cerut intariri.

In timp ce militarii incercau sa stinga focul, poprietarii caselor priveau neputinciosi cum locuintele lor se transforma in ruine.

Proprietar: "E distrus tot, da, a ars si in interior, ne-a ars tot. Cred ca in 10 minute, un sfert de ora s-a exstins pe tot acoperisul si la noi."

Proprietarul uneia dintre case: "Daca dormeam, eram terminat."

Focul a provocat pagube serioase pe o suprafata de 400 de metri patrati. Autoritatile urmeaza sa stabileasca de la ce pornit totul.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO