Romanii au inceput goana dupa cadouri!

Dată publicare: 06-12-2008 00:00
Dată actualizare: 03-04-2012 03:44


Seara de sambata i-a prins pe romani prin magazine, la cumparaturi. O cursa nebuna, in care se avanta mii de oameni in luna decembrie. Daca la final ar face un calcul, ar vedea ca si-au pierdut cateva ore bune din viata, stand la cozi interminabile.


Peste tot, cosurile sunt pline, semn ca primul Mos darnic al iernii nu s-a speriat de criza financiara. Se pare ca Mos Nicolae nu si-a completat inca lista de cadouri. Cozile de la casele de marcat sunt la fel de lungi. Oamenii si-au umplut cosurile de cumparaturi, astfel ca la casa se asteapta chiar si ore bune.

Printre rafturi este aceeasi forfota, chiar daca multe dintre magazine raman deschise pana aproape de miezul noptii. Bataia cea mare s-a dat pe dulciuri si jucarii, insa sunt si bucuresteni care si-au cumparat articole de menaj, electronice, electrocasnice si mancare.

De la prima ora de program, magazinele s-au umplut de oameni. Unii i-au lasat pe copii sa-si aleaga si alte cadouri pe care Mos Nicolae a uitat sa le puna in ghetute. Alti copii, nemultumiti de darurile primite, au venit sa le schimbe. E dreptul lor, asa cum scrie in legea consumatorului.

Raioanele de jucarii si dulciuri au fost cele mai aglomerate. Cine a terminat cu prima runda de cadouri cauta acum ceva pentru urmatorul Mos, ca sa scape de griji.

Si pentru ca este sarbatoare mare, clientii care-i poarta numele Sfantului Nicolae au primit cadou, la intrarea in magazine, sampanie si ciocolata din partea comerciantilor.

Vezi un portret stirileprotv.ro: Portret: Votati Mos Nicolae?


VIDEO PROTVPLUS.RO