Fostele cantine si restaurante "impinge tava" revin in forta!
In locul muncitorilor cu salopete, salile sunt pline insa cu domni la cravata si costum. Acestia par sa fi renuntat la restaurantele cu meniuri sofisticate, pentru cantinele unde servirea e rapida, mancarea este gustoasa si, pe deasupra, ieftina.
La ora 13.00, cand incepe pauza de masa, parcarea se umple cu masini luxoase. Ai zice mai degraba ca esti in fata unui restaurant de fite. Este insa doar o cantina cu autoservire. Directori de banca, avocati sau medici - toti mananca la... "impinge-tava".
Un pranz la cantina e de trei ori mai ieftin decit unul la restaurant. Adaosul mic si numarul mare de clienti fac din "impinge-tava" o afacere unde criza nu se simte. Printr-un astfel de local, trec zilnic aproximativ 5-600 sute de persoane.
Clientii vin in valuri si bucatarii gatesc la foc continuu. Asa ca mancarea este mereu proaspata.
Cantinele merg atat de bine, incat toti proprietarii se gandesc la extinderi. Ca sa-i ajute si mai mult pe clientii grabiti, vor introduce si abonamente, adica meniuri fixe la preturi fixe. Astfel, clientii nu mai pierd vremea nici cu plata, nici cu alesul bucatelor.
Vrei sa vezi cum arata cel mai tanar bucatar din lume?