Minunea a venit pentru ei tocmai din Anglia. Zeci de copii sarmani din Romania vor avea un Paste fericit datorita lor


Ultimul update: Marti 14 Aprilie 2015 07:01
Data publicarii: Sambata 11 Aprilie 2015 18:19
Categorie: Stiri Sociale

O idee care a luat nastere pe Facebook ii face fericiti, in prag de Paste, pe zeci de copii sarmani. Mai multi romani, stabiliti in Anglia, s-au adunat pe reteaua de socializare si au strans donatii pentru familii sarace din tara.

Sapte fratiori din Satu Mare au fost lasati de parinti in grija bunicii. Femeia de 64 de ani nu are pensie si creste cele 2 fete si 5 baieti numai din alocatii. Inainte de Paste, un ajutor nesperat a primit tocmai din Anglia.

Ana Farkas, bunica: "Nici nu am crezut ca primim, nici nu mi-a trecut prin cap si multumim foarte mult la toata lumea. Ne bucuram."

Si familia Bezdek va avea sarbatori mai frumoase multumita pachetelor cu ajutoare venite din Anglia. Cei doi parinti au 4 copii si inca unul pe drum. In urma cu o luna casa le-a fost distrusa de un incendiu, dar au reusit sa o repare cu ajutorul unor oameni cu inima mare.

Bucuria de pe fetele unor copii se datoreaza Laviniei - o romanca stabilita in Londra care a avut ideea unei paginii de donatii pe Facebook, destina comunitatii de romani din Anglia si menita sa ajute familiile sarace din Romania.

Pagina de Facebook "Donatii in Londra" are deja peste 600 de membri care strang bani, haine sau alimente pentru familiile sarace din toate colturile tarii noastre.

Copilarie chinuita. Povestea a patru copii care traiesc in saracie si intuneric
Cei 5 frati sarmani din Satu-Mare nu vor mai ingheta de frig iarna. Impresionati de povestea lor, zeci de oameni i-au ajutat
VIDEO PROTVPLUS.RO