Mese îmbelșugate lângă Alba Iulia. Zeci de vânători s-au transformat pentru o zi în bucătari
S-au întins mese îmbelșugate lângă Alba Iulia, unde zeci de vânători și-au pus pentru o zi armele în cui și s-au echipat în straie de bucătari.
În scurt timp, ceaunele au dat în clocot, iar mirosul legumelor și al cărnii de vânat, perpelită la foc domol, a făcut că așteptarea să fie una grea pentru pofticioși.
"Bătălia" s-a dat în apropiere de Alba Iulia, la Hăpria, unde zeci de vânători şi pescari din tot judeţul au mers pregătiţi să-şi dovedească şi calităţile de bucătari.
Alţii, în schimb, s-au ferit să dezvăluie prea mult, de teama rivalilor.
MIHAI IOAN, VÂNĂTOR: "Punem ceapă, ardei şi pe urma punem carnea. Sunt şi câteva ingrediente puţin mai secrete, dar aud vecinii şi ne fura patentul."
BOGDAN DRAGOMIR, ORGANIZATOR: "Cele mai bune ceaune vor fi premiate. Avem începând de la carne de mistreţ fără pesta, carne de căprior, carne de cerb lopătar. "
Evenimentul dedicat vânătorilor şi pescarilor dornici să îşi arate priceperea şi la cratița a ajuns la a şasea ediţie.