Paradă impresionantă de motocicliști pe străzile din Târgu Mureș. Mesajul transmis politicienilor

Dată publicare: 09-09-2018 08:06
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


Paradă impresionantă pe străzile din Târgu Mureș, unde și-au dat întâlnire motocicliști din toată țara.

S-au plimbat prin oraș pentru a promova mersul pe două roți, de care s-au îndrăgostit fără scăpare.

Dar au avut un mesaj și pentru autorități.

Străzile din Târgu Mureş s-au transformat într-un imens salon moto - odată ce împătimiţii mersului pe două roți au pornit la plimbare prin oraş.

Parada a adunat motociclişti din întreaga țară, care vorbesc cu înflăcărare despre pasiunea lor, transformată într-un stil de viaţă.

"Ne bucurăm să vedem că în fiecare an din ce în ce mai mulţi motociclişti ne onorează cu prezenţa. Trebuie să fii motociclist de când te naşti. Când simți că vrei mai multă libertate decât ai în căruciorul în care te poartă mama ai un pic de spirit de motociclist", este de părere un participant.

Printre participanţi au fost şi multe doamne şi domnişoare, care spun că experienţa pe două roți este una unică. Şi multe dintre ele au renunţat la a fi doar pasagere.

"A fi femeie pe motocicletă e o provocare, mai ales în ţara noastră. E un sport frumos, o pasiune care leagă prietenii", spune o motociclistă.

"Simţi aerul curat, fluturaşii în stomac, nu prea sunt drumuri, oamenii nu prea sunt învăţaţi cu motocicliştii, dar ușor uşor poate ne observă şi pe noi cineva", a transmis o altă motociclistă.

Unii au profitat de întâlnire şi şi-au etalat "bijuteriile" cu care se mândresc.

"Mie întodeauna mi-au plăcut motoarele vechi, am şi noi, dar astea sunt mai frumoase. E o plăcere, o distracţie", spune proprietarul unui motor de colecție.

Motocicliştii au vrut să transmită şi un mesaj autorităţilor, de la care aşteaptă să se implice pentru a finaliza centura ocolitoare a oraşului Târgu Mureş.

"Pentru asta, toţi colegii mei motocicliști vor purta o centură în diagonală ca simbol al nefinalizarii centurii. Ar descongestiona traficul foarte mult", a transmis Thomas Moldovan, organizator.

După paradă, motocicliştii s-au întors în tabăra amenajată pe malul Mureşului, pentru a mai petrece timp împreună.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO