Maria Basescu, Elena Udrea si Monica Macovei, la plimbare prin Predeal

Ultima actualizare: 08-05-2012 20:58

Tineri sau varstnici, oameni obisnuiti sau vedete si politicieni, mii de turisti se pregatesc de Revelion pe Valea Prahovei sau in Brasov.

In hoteluri, pensiuni, restaurante sau cluburi a fost joi forfota, pentru ca totul sa fie gata din timp. Asta in timp ce multi dintre oaspeti ocupasera putinele partii care functioneaza. Printre ei au luat pulsul muntelui si sotia presedintelui, Maria Basescu, care s-a plimbat impreuna cu Elena Udrea si Monica Macovei.


Imbracate lejer, doamnele au iesit la o plimbare, in jurul pranzului. Incurcate putin de zapada si noroiul de pe trotuare, cele trei doamne s-au amestecat printre turistii din statiune. Presedintele, cazat si el, impreuna cu sotia, la vilele de protocol, nu le-a insotit. In timp ce doamnele au ales plimbarea, sute de turisti au invadat partia din statiune, inca de dimineata.

Si magazinele din statiunile de munte au fost pline joi. Turistii isi faceau ultimele cumparaturi. La pensiunile din Marginimea Sibiului, am intalnit alti turisti, dar aceleasi pregatiri pentru Anul Nou.

Cum nimic nu e pe gratis, intr-o pensiune care se respecta, doar masa de Revelion costa peste 300 de lei. La restaurante, acesta este pretul de pornire.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO