Vezi programul RATB si METROREX in noaptea de Revelion

Ultima actualizare: 08-05-2012 03:47

Atmosfera de Revelion pare sa fi cuprins Bucurestiul, insa nu va fi petrecere chiar pentru toata lumea. Si asta special pentru cei care vor sa cutreiere Capitala in noaptea dintre ani exista solutii.

 

Intre orele 1:00-3:00, se vor organiza 4 linii speciale, care vor pleca de la Piata Unirii (capatul liniei 783) spre cartiere, pe urmatoarele trasee:

1. Piata Unirii - Bd. Unirii, Bd. Decebal, Sos. Mihai Bravu, Str. Vatra Luminoasa, Bd. Pierre de Coubertin - Stadionul National.

2. Piata Unirii - Bd. Regina Maria, Bd. George Cosbuc, Str. Odoarei, Sos. Viilor, Sos. Giurgiului - CFR Progresul.

3. Piata Unirii - Splaiul Independentei, Bd. Eroii Sanitari, Str. Carol Davila, Bd. Eroilor, Str. Dr. Bagdasar, Str. Razoare, Drumul Sarii, Drumul Taberei, Str. Valea Argesului, Str. Valea Oltului - Valea Ialomitei;

4. Piata Unirii - Splaiul Independentei, Sos Cotroceni, Str. C. Noica, Str. Mircea Vulcanescu, Str. Baldovin Parcalabul, Str. Garii de Nord, Cal. Grivitei, Bd. Bucurestii Noi, Bd. Gloriei - Cartier Damaroaia.

De asemenea, metroul va circula toata noaptea de Revelion, la intervale de 20 de minute, iar in zilele urmatoare in regim de duminica.

Pentru ca Revelionul este celebrat si in pietele Capitalei, vor fi cateva restrictii in trafic. Astfel, de la ora 20.00 si pana dimineata, nu se va circula pe Strada Benjamin Franklin, intre Calea Victoriei si Strada Nicolae Golescu. Tot de la ora 20.00 pana la 6.00 dimineata va fi restrictionata circulatia pe Bulevardul Unirii, intre Piata Regina Maria si Bulevardul Libertatii. Iar de la 22.30 pana in zori vor fi restrictii pe Bulevardul Libertatii, intre Calea 13 Septembrie si Bulevardul Natiunile Unite.

Vor raspunde la apel cei de la urgenta, politie, transport in comun, sau din farmacii.

Cei care au ghinionul de a se alege cu o amenda in ultimele ore ale anului si ar trebui sa o achite in 48 de ore, beneficiaza de un termen de gratie. Pot plati si in a patra zi din 2010.

Ratele la banci pot fi achitate si pe 2 sau 3 ianuarie, insa doar in sucursalele din interiorul spatiilor comerciale. In rest, majoritatea agentiilor sunt deschise joi, 31 decembrie, pana la ora 16.00.

Iar daca vreti sa trimiteti sau sa ridicati un colet in ultima zi din an, aflati ca la posta se lucreaza normal.

Si unele farmacii sunt deschise pana la 22.00 sau chiar 24.00. Numai in Bucuresti sunt peste 20 de farmacii cu program nonstop.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO