Vezi programul RATB si METROREX in noaptea de Revelion

×
Codul embed a fost copiat

Atmosfera de Revelion pare sa fi cuprins Bucurestiul, insa nu va fi petrecere chiar pentru toata lumea. Si asta special pentru cei care vor sa cutreiere Capitala in noaptea dintre ani exista solutii.

 

Intre orele 1:00-3:00, se vor organiza 4 linii speciale, care vor pleca de la Piata Unirii (capatul liniei 783) spre cartiere, pe urmatoarele trasee:

1. Piata Unirii - Bd. Unirii, Bd. Decebal, Sos. Mihai Bravu, Str. Vatra Luminoasa, Bd. Pierre de Coubertin - Stadionul National.

2. Piata Unirii - Bd. Regina Maria, Bd. George Cosbuc, Str. Odoarei, Sos. Viilor, Sos. Giurgiului - CFR Progresul.

Citește și
Artificii
Vrei sa stii cum se sarbatoreste Revelionul in New York? Afla aici!
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat

3. Piata Unirii - Splaiul Independentei, Bd. Eroii Sanitari, Str. Carol Davila, Bd. Eroilor, Str. Dr. Bagdasar, Str. Razoare, Drumul Sarii, Drumul Taberei, Str. Valea Argesului, Str. Valea Oltului - Valea Ialomitei;

4. Piata Unirii - Splaiul Independentei, Sos Cotroceni, Str. C. Noica, Str. Mircea Vulcanescu, Str. Baldovin Parcalabul, Str. Garii de Nord, Cal. Grivitei, Bd. Bucurestii Noi, Bd. Gloriei - Cartier Damaroaia.

De asemenea, metroul va circula toata noaptea de Revelion, la intervale de 20 de minute, iar in zilele urmatoare in regim de duminica.

Pentru ca Revelionul este celebrat si in pietele Capitalei, vor fi cateva restrictii in trafic. Astfel, de la ora 20.00 si pana dimineata, nu se va circula pe Strada Benjamin Franklin, intre Calea Victoriei si Strada Nicolae Golescu. Tot de la ora 20.00 pana la 6.00 dimineata va fi restrictionata circulatia pe Bulevardul Unirii, intre Piata Regina Maria si Bulevardul Libertatii. Iar de la 22.30 pana in zori vor fi restrictii pe Bulevardul Libertatii, intre Calea 13 Septembrie si Bulevardul Natiunile Unite.

Vor raspunde la apel cei de la urgenta, politie, transport in comun, sau din farmacii.

Cei care au ghinionul de a se alege cu o amenda in ultimele ore ale anului si ar trebui sa o achite in 48 de ore, beneficiaza de un termen de gratie. Pot plati si in a patra zi din 2010.

Ratele la banci pot fi achitate si pe 2 sau 3 ianuarie, insa doar in sucursalele din interiorul spatiilor comerciale. In rest, majoritatea agentiilor sunt deschise joi, 31 decembrie, pana la ora 16.00.

Iar daca vreti sa trimiteti sau sa ridicati un colet in ultima zi din an, aflati ca la posta se lucreaza normal.

Si unele farmacii sunt deschise pana la 22.00 sau chiar 24.00. Numai in Bucuresti sunt peste 20 de farmacii cu program nonstop.

 

 

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Au inceput pregatirile pentru Revelionul Live Revolution!
Au inceput pregatirile pentru Revelionul Live Revolution!

Forfota a domnit marti seara in centrul Capitalei, unde scena "Live Revolution" a fost iluminata mai ceva ca ziua. In Piata Revolutiei, s-au facut probe pentru Revelion, cu cei mai tari artisti ai momentului.

Vrei sa stii cum se sarbatoreste Revelionul in New York? Afla aici!
Vrei sa stii cum se sarbatoreste Revelionul in New York? Afla aici!

Lumea intreaga se pregateste de Revelion! Cum in New York un milion de oameni vor asista la spectacolul din Times Square, care nu ar fi complet fara ploaia de confetti, organizatorii au facut deja primele teste.

LA MULTI ANI, 2010!!! Bucurestenii au intrat cu voie buna in noul an
LA MULTI ANI, 2010!!! Bucurestenii au intrat cu voie buna in noul an

Suntem un popor vesel, nu avem voie sa uitam niciodata. In Bucuresti cel putin, zeci de mii de oameni ne-au aratat din plin asta.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu este nevoie de legislaţie suplimentară" pentru ca Iohannis să candideze la Senat. Mesaj pentru PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar.

Roxana Mînzatu dezvăluie că vine
Roxana Mînzatu dezvăluie că vine "dintr-o familie foarte amărâtă". De ce s-a înscris în PSD pe vremea lui Iliescu

Propusă pentru funcţia de vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene, Roxana Mînzatu, a dezvăluit, că provine dintr-o familie săracă și social-democrată ”până la sânge”.

 

Manevra Iranului care ar lăsa loc de negocieri diplomatice în războiul din Ucraina. Ce le lipsește rachetelor livrate Rusiei
Manevra Iranului care ar lăsa loc de negocieri diplomatice în războiul din Ucraina. Ce le lipsește rachetelor livrate Rusiei

Iranul a livrat rachete Rusiei, dar fără lansatoarele necesare, pentru a fi folosite în Ucraina, ceea ce poate însemna că încă se mai are în vedere o soluție diplomatică.