Mama si fiica din Vaslui, studente in acelasi timp la Medicina cu medii de peste 9.00: "Am invatat impreuna, ne-am sustinut"

Ultima actualizare: 28-08-2016 06:58
Irina Corozel

O femeie in varsta de 45 de ani din Vaslui a fost admisa vara aceasta la Universitatea de Medicina si Farmacie din Oradea, odata cu fiica sa, care a absolvit anul acesta liceul.

Atat mama, cat si fiica au intrat cu medii peste 9.00, pe locurile la buget. Irina Corozel a reusit sa obtina media 9.48, iar fiica sa, Bianca - media 9.10. Asistent medical de profesie, Irina Corozel sustine ca experienta profesionala, acumulata in anii in care a profesat in anestezie si terapie intensiva si medicina legala, au ajutat-o la admitere.

“Cand fiica mea mi-a spus ca vrea sa studieze medicina, m-am gandit ca si visul meu de a urma aceasta facultate poate deveni realitate. Am invatat impreuna, ne-am sustinut”, a declarat Irina Corozel.

Sotul Irinei Corozel, fost ofiter in cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, a lucrat in Franta, iar ulterior a devenit atasat al Ministerului Afacerilor Interne pe langa Ambasada Romaniei de la Ottawa. El a plecat din Romania impreuna cu sotia si fiica, insa in 2014, familia a luat decizia ca Bianca sa revina la Vaslui pentru a se reacomoda cu sistemul de educatie din Romania si pentru a sustine examenul de Bacalaureat in tara.

facebook

 
Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO