La numai 17 ani, Andrei Totoiu se lupta pentru o sansa la o viata normala. Cum il putem ajuta sa-si implineasca visul

Dată publicare: 26-06-2017 22:55
Dată actualizare: 29-06-2017 07:11


Andrei Totoiu

 Totoiu Andrei este un tanar de 17 ani cu care viata a fost dura.

La numai 2 luni, Andrei a fost diagnosticat cu pseudartoza congenitala tibia stanga cu maladia Recklinghausen. Boala nu i-a permis sa se bucure in voia, ca alti copii de varsta sa, de copilarie, ci a ramas tintuit la pat.

Andrei marturiseste ca in timp ce suferea multiple interventii chirugicale, tanjea la activitatile obisnuite pe care le faceau ceilalti copii si care el nu si le permitea.

Inceperea scolii a fost un start dureros pentru Andrei, intrucat acesta isi aminteste ca ceilalti colegi radeau de conditia sa. Boala il obliga pe Andrei sa poarte carje sau diferite incaltari cu talpa foarte mare.

La numai 10 ani, Andrei avea sa se confrunte cu o alta greutate. Mama sa, cel mai important sprijin al sau, a fost diagnosticata cu tumoare pe creier.

La 13 ani, Andrei a suferit o ultima operatie chirurgicala, efectuata de un medic faimos din Bucuresti, care ulterior a fost acuzat ca efectuat mai multe operatii in scopuri experimentale.

In ziua de Florii, o febra foarte puternica avea sa-l readuca pe Andrei la spital. In urma analizelor, medicii i-au spus ca in corpul sau s-a dezvoltat o infectie foarte puternica. Se pare ca de vina pentru aceasta situatie a fost ultima interventie chirurgicala efectuata in scop experimental. Nevoiti sa ia masuri, medicii au dispus amputarea piciorului.

Parintii nu au putut concepe aceasta solutie radicala si au cautat ajutor la mai multe clinici din Europa.

Medicii unui spital din Viena le-au spus parintilor ca ii pot salva piciorului, insa este nevoie sa doua operatii chirugicale, iar pretul primei interventii este de 40.000 de euro, un pret mult prea mare pentru familia lui Andrei.

Cum puteti dona:

SMS cu textul Andrei la 8832 - donatie 2 euro.

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982
Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
Banca Transilvania Botosani
Va rugam sa specificati pentru cine faceti donatia!

Sursa: salveazaoinima.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO