DN1 a fost blocat pe ambele sensuri. Coloane de masini de cativa kilometri, in statiunile montane


Ultimul update: Miercuri 31 Octombrie 2012 08:08
Data publicarii: Luni 02 Ianuarie 2012 08:46
Categorie: Stiri Sociale

Circulatia rutiera se desfasoara cu dificultate, luni, pe DN1, in statiunile montane de pe Valea Prahovei formandu-se coloane de masini care se intind pe cativa kilometri atat pe sensul de urcare spre munte cat si pe cel de coborare spre Bucuresti.

Potrivit reprezentantilor Politiei Prahova, traficul rutier este ingreunat pe DN 1, in statiunile Azuga, Busteni si Sinaia.

Conform sursei citate, pe sensul de mers Brasov - Bucuresti se circula bara la bara in cele trei statiuni, pe o distanta de cativa kilometri, viteza de deplasare fiind de aproximativ 20 de kilometri pe ora.

Si pe sensul de mers Bucuresti - Brasov, pe Valea Prahovei, se circula ingreunat. Reprezentantii Politiei recomanda soferilor care se indreapta dinspre Brasov catre Ploiesti ca ruta alternativa DN 1 A Brasov - Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti.

Mai ales spre seara, se va circula in conditii de aglomeratie in primul rand pe drumurile care duc catre Bucuresti.

Pe parcursul zilei, este posibil ca pe DN1E sa fie restrictionat traficul rutier dinspre Brasov (poate si dinspre Rasnov) catre Poiana Brasov, din cauza numarului mare de masini de pe raza statiunii.

Asa cum s-a intamplat si ieri, dar si la inceputul anilor trecuti, politistii vor permite accesul catre Poiana Brasov in masura in care numarul de masini din statiune va scadea.

Spre seara, probleme vor aparea si pe autostrada A1, pe sensul de mers Pitesti – Bucuresti.

"Amintim ca frecvent, in zilele cu trafic intens, imediat dupa lasarea intunericului se produc tamponari intre autovehicule la intrarea in Bucuresti, pe fondul nepastrarii unei distante corespunzatoare in mers", mai transmite Infotrafic.

VIDEO PROTVPLUS.RO