Hala Obor a fost deschisă, doar parțial

Ultima actualizare: 27-11-2021 12:46
hala Obor ANPC
StirilePROTV

O parte din Hala Obor a fost redeschisă, la câteva zile, după ce inspectorii ANPC au suspendat activitatea din cauza a multiple nereguli.

Astfel, vineri au avut loc noi controale, în urma cărora s-a constatat că din totalul de 22 de puncte de lucru la care a fost verificată remedierea abaterilor descoperite cu 3 zile în urmă, doar la 19 s-a înregistrat realizarea efectivă a acestora, fiind dispusă reluarea activității, pentru magazinele acestor societăți.

În cazul a trei operatori economici, Flap Co Internațional S.R.L. și Apollo 13’ S.R.L., comisarii CRPRC București-Ilfov au constatat că nu au fost remediate deficiențele, nu au fost schimbate vitrinele frigorifice învechite și uzate și, în cazul acestora, s-a menținut măsura de oprire a activității, urmând ca deschiderea acestor magazine, să se realizeze după aducerea întregului spațiu la conformitate.

”M-am bucurat să văd că, în mare parte, Halele Centrale Obor au fost aduse la conformitate, așa cum era normal să fie în fiecare zi. Noi vrem să fim partenerii operatorilor economici, dar acest lucru se poate întâmpla doar dacă respectă legea și, implicit drepturile consumatorilor. Afacerile lor prosperă doar în cazul în care cumpărătorii sunt mulțumiți”, a declarat Mihai Culeafă, președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, prezent la acțiunea de recontrol a Halelor Obor.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO