Frumusetea pe muchie de cutit e istorie. Cum te scapa de imperfectiuni "Ferrari-ul" interventiilor estetice


Ultimul update: Marti 03 Martie 2015 06:58
Data publicarii: Sambata 28 Februarie 2015 18:59
Categorie: Stiri Sociale

In martie, domnii sunt invitati sa daruiasca femeii iubite...amintiri. Cum ar fi amintirea unui rid suparator, a vergeturilor, a punctelor negre sau a unor pete pe obraji care umbresc uneori frumusetea.

Specialisti din strainatate, invitati la un congres pentru dermatologi, au facut demonstratii cu cele mai noi tehnici de intinerire, fara ajutorul bisturiului. Procedurile costa de la cateva sute pana la mii de euro o sedinta.

Redka Swoboda, dermatolog: "Imbatranire este un cuvant dur pentru o femeie tanara."

Pungi sub ochi, laba gastii si santuri in jurul gurii - sunt probleme pe care chirurgia estetica le rezolva prin taierea, intinderea si coaserea pielii. Dermatologul va folosi in schimb cel mai nou "stilou" cu un preparat din acid hialuronic.

E ca un fel de saculet care nu e chiar gol, dar din care materialul s-a consumat, iar noi reumplem cu putin material aceasta punguta. Fata de varianta veche, lipsesc durerea, vanataile si tumefierea fetei.

Pretul pentru un mililitru de acid hialuronic este intre 350 si 550 de euro.

Beatrice Budulan, pacienta: "Mi se pare extraordinar! Mi se pare vizibila imbunatatirea si fara durere."

La Bucuresti s-au facut demonstratii cu un aparat numit "Ferrari-ul" laserelor medicale.

Antonio Campo, medic dermatolog: "Putem reduce marimea porilor, putem spori luminozitatea tenului si il facem mai tanar si sanatos. Poti indeparta petele de batranete, zonele rosii si vasele sparte, aproape tot ce e vizibil si deranjant va fi imbunatatit."

Se recomanda 2 sedinte pe an; fiecare costa 200 de euro. Iar cercetatorii sustin ca au gasit solutii si pentru vergeturi, considerate pana acum irecuperabile. Universitatea din Pisa a terminat un studiu pe 2000 de femei, tratate cu un dispozitiv ce "rascheteaza" leziunile, apoi stimuleaza formarea de elastina si colegen.

Maurizio Busoni, dermatolog: "Este scump tratamentul, dar, din experienta noastra, rezultatul se mentine si dupa 6 ani."

Trebuie retinut ca aceste proceduri nechirurgicale va cumpara, de fapt, intre 6 luni si un an si jumatate de intarziere a procesului de imbatranire. Dupa care, teoretic, pacientul ajunge din nou la dermatolog, intr-un stadiu mai putin sever ca cel initial. Intre timp, le recomandam domnilor care vor sa daruiasca astfel de martisoare sa investigheze atent potentialele reactii.

VIDEO PROTVPLUS.RO