Europenii ne "fura" elevii bine pregatiti!


Ultimul update: Miercuri 31 Octombrie 2012 09:56
Data publicarii: Sambata 10 Octombrie 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Stim ca tinerii romani sunt inteligenti si buni vorbitori de limbi straine. Lauda ne onoreaza, mai ales ca vine din partea reprezentantilor unor universitati de prestigiu din Europa, sositi in Bucuresti la vantoare de minti luminate.

In aceste conditii, elevii cu note bune au putut sa-si negocieze accesul catre o viata profesionala reusita si se vor specializa in fizica, informatica ori afaceri, departe de casa.

34 de universitati si sase licee din intreaga Europa ar fi onorate sa ii scoleasca mai departe pe copiii destepti de la noi.

Astfel stind lucrurile elevii din ultimii ani de liceu incerca sa isi gaseasca un loc in care stiu sigur ca pot progresa in plan profesional.

Danezii de pilda asigura o specializare in afaceri in urma unui program care dureaza numai doi ani. E important de stiut este ca in aceasta tara, cursurile sunt gratuite.

In Marea Britanie insa un singur an de scoala costa de la 3.000 de lire sterline in sus. In Olanda in jur de 1.500 de euro, iar in Elvetia 26.000 de franci pe trimestru.
 

Tags: targuri,

Universitatile din Europa se vor putea acredita in Romania
Bacalaureatul incepe din februarie! Examenele vor dura mai putin!
Pentru unii muma, pentru altii ciuma! Studentii au inceput cursurile
VIDEO PROTVPLUS.RO