Este programator si arbitru de sah. Cum arata tanara care reprezinta Romania la Miss Grand International 2014

Ultima actualizare: 24-09-2014 06:43
Delia Duca

Delia Duca din Brasov reprezinta Romania in competitia Miss Grand International 2014 din Thailanda, dupa ce a castigat selectia nationala a acestui concurs de frumusete.

In urma selectiei nationale Miss Grand International Romania 2014, organizata in Capitala de agentia ExclusivEvent, Delia Duca a fost desemnata oficial sa reprezinte Romania in cadrul competitiei Miss Grand International 2014, competitie care a debutat in acest an pe 17 septembrie si se va incheia pe 8 octombrie, in Thailanda, informeaza organizatorii.

In competitie participa 85 de tari. Marea finala va avea loc pe stadionul Huamark din Bangkok, in data de 7 octombrie, fiind transmisa in direct, online, de la ora 10.00 (ora Romaniei, n.r.) pe pagina: https://www.facebook.com/miss.grand.romania.fan.page .

Delia Duca are o inaltime de 180 de centimetri, dimensiuni 88-60-90, este licentiata in informatica si detine o diploma de master in "Algoritmi si Produse Software". Este programator la sediul din Brasov al unei firme internationale de software si prezentatoarea unui telejurnal de stiri la un post de televiziune.

Inainte de a fi desemnata Miss Grand Romania 2014, Delia Duca a mai castigat titlurile de Miss Universe Romania 2012 si Miss Intercontinental Romania 2011. Delia Duca a avut clasari in topurile altor competitii internationale de frumusete la care a participat, printre care Top 3 la Miss 7 Continents 2013 (Turcia), Top 5 la Princess of the Globe 2013 (Turcia), Top 15 la Supermodel International 2012 (Thailanda), Top 15 la Miss Globe International 2010 (Cipru), Top 20 la Miss Tourism Queen International 2008 (China).

Ea este si arbitru de sah, iar in luna mai a anului 2014 a arbitrat cea de-a doua editie a concursului de sah "Cupa Delia Duca".

Joaca sah de cand avea doar sase ani, este candidat la titlul de maestru in sah, iar in anul 2006 a obtinut titlul de campioana nationala la dezlegari probleme de sah. De atunci, a participat la mai multe campionate europene si mondiale de sah dezlegari, reusind sa castige locul I la feminin la International Solving Contest 2011. Din 2011, Delia este membru al Comisiei Centrale de Compozitie Sahista din cadrul Federatiei Romane de Sah.

In timpul liber ii place sa inoate, sa patineze, sa joace bowling si sa compuna probleme de sah."Ma simt onorata sa reprezint Romania in cadrul competitiei internationale de frumusete Miss Grand International 2014, avand bucuria de a cunoaste concurente din peste 80 de tari. Este a doua competitie de frumusete organizata in Thailanda la care iau parte, prima fiind Supermodel International 2012, unde am reusit o clasare in Top 15. Sper ca si de aceasta data sa fac numele tarii mele auzit, in special pe o scena cu totul impresionanta ca aceea a evenimentului recunoscut la nivel mondial - Miss Grand International 2014", a declarat Delia Duca.

Sursa foto: Facebook
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO