Elevilor unui liceu din Targu Jiu li s-a interzis sa mestece guma in scoala.Motivul este incredibil

Ultima actualizare: 04-10-2012 13:04

Conducerea unui liceu din Targu-Jiu si-a propus sa aplice cu o mana de fier o prevedere din regulametul intern care spune ca elevii nu au voie sa mestece guma la ore.

Si nici in pauze, pentru ca scopul este de a proteja noile covoare speciale de pe holuri. Au costat mult pentru ca sunt fono-absorbante, dar de pe ele guma nu se mai dezlipeste niciodata. Fireste ca rebelii sunt amenintati cu sanctiuni.

Desi teoretic acesta prevedere apare in regulamentele de ordine interioara a scolilor, nimanui nu pare sa-i pese. Totul pana la bani.

Conducerea grupului scolar "Gheorghe Magheru" a decis sa o aplice cu strictete de acum, ca sa nu se faca praf ultima investitie.

"Mestecatul gumei si aruncatul gumei pe jos, pe mobila, pe mocheta sau abandonarea pe calculatoare se sanctioneaza in aceasta institutie. Decizia am luat-o in urma sedintelor cu parintii", a declarat Marius Buzerea, directorul Grupului Scolar "Gheorghe Magheru" Targu Jiu:

Cei mai ascultatori dintre elevi s-au conformat imediat.

Cei care sunt prinsi ca mesteca guma la scoala risca sa fie trimisi acasa pentru trei zile. In acest timp absentele nu le vor fi motivate, asa ca la sfarsitulul anului se pot alege cu nota scazuta la purtare si cu media generala micsorata.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO