Elena Udrea aduce "Lumina la malul marii"!

12-04-2009 00:00


"Lumina la malul marii". Sub acest slogan ministrul Turismului, Elena Udrea, incearca sa-i convinga pe romani sa petreaca un Paste pe plaja.


Romanii care isi doresc un Paste mai aparte vor putea merge in acest an la Mare. Vor spune "Cristos a Inviat" si vor putea lua lumina direct de pe plaja, unde se va tine slujba de Inviere.

In plus, vor avea parte de cateva concerte si de un targ al traditiilor culinare si al mestesugurilor populare. Totul face parte dintr-un program al Ministerului Turismului, de promovare a traditiilor pascale romanesti.

Dupa ce vor manca pe saturate produse traditionale de la noi, doritorii ii vor putea asculta pe Goran Bregovic si Gheorghe Zamfir. Mai mult, se vor organiza si excursii gratuite la manastirile din judetul Constanta.

Cei care prefera muntele vor putea merge de Paste in Bucovina. Vor putea lua lumina din manastirile vechi de sute de ani.

Duminica, Elena Udrea le-a facut cate un cadou inedit presedintelui Traian Basescu si prim-ministrului Emil Boc: cate o caruta bucovineana incarcata cu oua.

VIDEO PROTVPLUS.RO