Dupa petrecere, cu matura la intrecere!


Ultimul update: Luni 08 Octombrie 2012 15:35
Data publicarii: Vineri 01 Ianuarie 2010 00:00
Categorie: Stiri Sociale

In pietele mari din Bucuresti, dupa plecarea oamenilor, au ramas munti de gunoaie. Au urmat cateva ore in care angajatii firmelor de salubritate s-au luptat cu tone de mizerie.

Unii cu mapa, altii cu sapa. Cam asa au stat lucrurile pentru angajatii de la salubritate care n-au tras lozul cel bun si au muncit de Revelion in loc sa chefuiasca.

20 de utilaje au pornit in lupta cea dreapta cu mormanele de gunoi. Din urma venea timd si o mica arma cu maturi si lopeti.

N-a fost usor, iar o ora a trecut de parca ar fi fost doar o secunda cu munca si iar munca la foc continuu printre sticle, cioburi, pahare, resturi de petarde plus confetti.

Daca in pietele mari vineri dimineata era luna, intre blocuri n-a avut nimeni vreme sa stearga dovezile petrecerilor.

Si cum termenul de civilizatie n-a patruns in vocabularul multora, au fost destui care desi aveau la dispozitie containere nu s-a grabit sa duca gunoiul daca puteau sa il arunce de la geam.

Si tot la capitolul cu ce ramanem din 2009 sa aruncam o privire si prin depozitele importatorilor de brazi. Previzibil, pentru ca nu au lasat la pret, au ramas cu o stiva de crengi. Acum incearca sa scapa de pomi in ideea ca ii vor trimite in Republica Moldova unde... abia vine Craciunul pe stil vechi.

 

Tags: salubritate,

Zona Cheile Dambovicioarei, groapa de gunoi! Au grija turistii de asta
Criza financiara se vede-n... gunoi! Pe post de ghicitori - gunoierii
VIDEO PROTVPLUS.RO