După mese îmbelșugate, românii au dat năvală în sălile de sport. Prețul unui abonament

03-01-2018 16:36


După mese îmbelşugate şi relaxare în fotoliu, oamenii dornici să facă o schimbare în noul an, au pornit încă de dimineaţă la antrenamente, în sălile de sport.

Şi-au propus obiective clare şi speră să nu se lase pe tânjeală după primele săptămâni. Mişcarea trebuie combinată cu o nutriţie sănătoasă, afirma specialiştii.

La Cluj, încă de la prima oră a dimineţii sălile de sport au fost pline. Iulia, spre exemplu, a venit pentru prima dată la un club de fitness. Şi-a luat antrenor personal şi este hotărâtă să se ţină de treabă, ca să vadă în câteva luni o schimbare.

Este bine să vedem că romanii au început să facă mişcare, chiar din ianuarie. Înseamnă că s-a mâncat un pic de sărbători. Încercăm să fie un stil de viaţă, să îi motivăm în continuare, să le placă să facă mişcare", a explicat Vlad Ronea, antrenor.

Mulţi clienţi sunt energizati şi de conştiinţa încărcată, după atâtea mese îmbelşugate.

În medie, un abonament la sală costă 150 de lei. Antrenorii personali le dau şi sfaturi de nutriţie celor care vor să revină repede pe un făgaş bun.

Din păcate, instructorii de fitness spun că motivaţia de la inceput de an durează pentru cei mai mulţi clienţi maximum 3 luni. Puţini sunt cei care lucrează tot anul ca să îşi atingă obiectivele.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO